14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Sătmăreanca Bianca Rus revine pe micile ecrane: din ianuarie, în emisiunea “Bravo, ai stil!”

Scris de I. Z., 24 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După ce a slăbit 60 de kilograme, arată minunat, se simte bine şiradiază, cântăreaţa Bianca Rus ne arată că are stil! Din ianuarie, la Kanal D, în emisiunea “Bravo, ai stil!”.

Frumoasă e, vorbăreaţă e, talent are! De această dată, Bianca Rus demonstrează că are şi stil! În prima emisiune din ianuarie 2020, Bianca va avea un indicator de votare prin mesaj telefonic.

Până atunci, intraţi pe Instagram şi pe Bravoaistil daţi “like-uri” şi comentaţi! O puteţi susţine pe sătmăreanca noastră care, aşa cum o descriu cei din showbiz, e de un optimism debordant, de o sinceritate dezarmantă, un exemplu de voinţă de fier. Bianca a trecut recent printr-o operaţie chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de greutate şi iat-o acum, cu 60 de kilograme mai puţin, într-o nouă etapă a vieţii sale, plină de energie, creativitate, dornică să îşi pună în valoare talentul muzical şi stilul personal.

Are 50 de kilograme la cei 1,67 metri, e frumoasă şi are stil! În pragul sărbătorilor de iarnă, Bianca Rus îşi doreşte să le transmită tuturor cititorilor Informaţia Zilei, telespectatorilor Informaţia TV, “Crăciun Fericit!”, un An Nou plin de realizări, de dorinţe împlinite, un 2020 superb din toate punctele de vedere!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.