21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Sătenii din Amaţi sunt sufocaţi cu praf

Scris de Vasile Nechita, 30 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Rozalia Sabadoş din localitatea Amaţi, nr. 113, s-a adresat ziarului nostru cu rugămintea de a semnala un mare inconvenient pe drumul care trece prin localitate. Este vorba de faptul că acel drum este în reparaţie de mai mult timp, iar drumarii au împrăştiat piatră măruntă care degajă un praf fin precum cimentul. Ei bine, acel praf este o pacoste pentru localnici, din cauză că îi sufocă şi nu mai pot respira. De asemenea, praful care persistă în aer poluează copacii, culturile de legume şi se depun pe hainele întinse la uscat.


Interlocutoarea s-a adresat Direcţiei de Sănătate Publică, dar funcţionarii de acolo i-au pretins să depună sesizare scrisă, iar ea nu se poate deplasa. La Consiliul Judeţean nu răspunde nimeni la telefon. De asemenea, s-a adresat Agenţiei de Protecţie a Mediului, care a trimis-o la Garda de Mediu, adică de la Ana la Caiafa, cum se spune. Doamna Sabadoş ne-a spus că ar fi o soluţie, şi anume ca „drumarii să ude şoseaua. Chiar au posibilităţi în acest sens – au cisterne cu apă pe păşune, dar nu le folosesc”.

Abonează-te acum Online!
 1. Unu altu a spus: 09 august 2018, ora 18:16

  Din pacate traim in romania , si ne meritam soarta daca ne foloseam putin capul sa alegem mai bine pe cine punem in fruntea tarii poate o duceam mai bine.
  Apropo o intrebare pentru firma care face lucrarea folosesc ceva tehnologii inovatoare importate din tarile civilizate sau care e explicatia ca portiuni deja asfaltate au fost sparte sa faca poduri?
  De fapt asa e la noi intai facem acoperisul si pe urma fundatia..

 2. Cali a spus: 02 august 2018, ora 11:23

  Ar face bine firma să se apuce serios de lucru, se pare că nimeni nu-i verifică, foarte naşpa se lucrează.
  Nu văd să ţină nici un pic drumul ăsta spre Solduba.
  Şi nu se vorbeşte suficient de mult despre el, ar trebuii să fie ştiri mai multe cu se şi cum se face, ca şi despre Nepi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.