17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.

Sătenii din Amaţi sunt sufocaţi cu praf

Scris de Vasile Nechita, 30 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Rozalia Sabadoş din localitatea Amaţi, nr. 113, s-a adresat ziarului nostru cu rugămintea de a semnala un mare inconvenient pe drumul care trece prin localitate. Este vorba de faptul că acel drum este în reparaţie de mai mult timp, iar drumarii au împrăştiat piatră măruntă care degajă un praf fin precum cimentul. Ei bine, acel praf este o pacoste pentru localnici, din cauză că îi sufocă şi nu mai pot respira. De asemenea, praful care persistă în aer poluează copacii, culturile de legume şi se depun pe hainele întinse la uscat.


Interlocutoarea s-a adresat Direcţiei de Sănătate Publică, dar funcţionarii de acolo i-au pretins să depună sesizare scrisă, iar ea nu se poate deplasa. La Consiliul Judeţean nu răspunde nimeni la telefon. De asemenea, s-a adresat Agenţiei de Protecţie a Mediului, care a trimis-o la Garda de Mediu, adică de la Ana la Caiafa, cum se spune. Doamna Sabadoş ne-a spus că ar fi o soluţie, şi anume ca „drumarii să ude şoseaua. Chiar au posibilităţi în acest sens – au cisterne cu apă pe păşune, dar nu le folosesc”.

Abonează-te acum Online!
 1. Unu altu a spus: 09 august 2018, ora 18:16

  Din pacate traim in romania , si ne meritam soarta daca ne foloseam putin capul sa alegem mai bine pe cine punem in fruntea tarii poate o duceam mai bine.
  Apropo o intrebare pentru firma care face lucrarea folosesc ceva tehnologii inovatoare importate din tarile civilizate sau care e explicatia ca portiuni deja asfaltate au fost sparte sa faca poduri?
  De fapt asa e la noi intai facem acoperisul si pe urma fundatia..

 2. Cali a spus: 02 august 2018, ora 11:23

  Ar face bine firma să se apuce serios de lucru, se pare că nimeni nu-i verifică, foarte naşpa se lucrează.
  Nu văd să ţină nici un pic drumul ăsta spre Solduba.
  Şi nu se vorbeşte suficient de mult despre el, ar trebuii să fie ştiri mai multe cu se şi cum se face, ca şi despre Nepi.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.