02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Şarlotă de casă cu arahide

Ingrediente:

Un litru de lapte, 16 linguri de zahăr, 8 ouă, 3 linguri cu vârf de amidon alimentar sau 4 linguri de făină extrafină, 4 plicuri sau 5 foi de gelatină, o lingură plină de cacao, 3 linguri cu vârf de arahide măcinate fin, o esenţă de vanilie (10 ml).

Mod de preparare:

Se scoate o cană de lapte rece, în care se va dizolva amidonul sau făina. Se amestecă 8 linguri de zahăr cu laptele rămas într-un vas şi se încălzeşte încet, apoi făina dizolvată se toarnă în laptele încălzit. Se încălzeşte mai departe pe aburi, amestecând, până când se îngroaşă bine. Se adaugă gălbenuşurile, una câte una, amestecând în continuu. Gelatina se prepară după reţeta de pe ambalaj, apoi se adaugă la compoziţia anterior preparată. Albuşurile se bat spumă tare, cu un picuţ de sare, adăugându-se apoi şi celelalte 8 linguri de zahăr, şi se bate mai departe, până devine o spumă consistentă. Se amestecă cu şarlota racită, uşor, cu grijă, de jos în sus. Se adaugă esenţa de vanilie, cacaoa şi arahidele măcinate. Fie în compoziţie, fie la sfârşit, ca ornament, se mai pot adăuga arahide (nesărate!), uşor prăjite. Apoi se aşează, fie în formă de tort, fie în boluri, sau orice altă formă. La servire se poate orna cu fructe, frişcă, sau topping.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.