16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Șarlotă de casă asortată

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente: Un litru de lapte, 16 linguri de zahăr, 8 ouă, 4 linguri cu vârf de făină extrafină, 4 plicuri (sau foi) de gelatină, 4 linguri de cacao instant, o esență de vanilie (10 ml).

Mod de preparare: Se scoate o cană de lapte rece, în care se va dizolva făina. Într-un vas se amestecă laptele rămas cu 8 linguri de zahăr și se încălzește încet, apoi făina dizolvată se toarnă în laptele încălzit. Se încălzește mai departe pe aburi, amestecând, până când se îngroașă bine. Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul, amestecând în continuu. Gelatina se prepară după rețeta de pe ambalaj, apoi se adaugă la compoziția anterior preparată. Albușurile se bat spumă tare, cu un picuț de sare, adăugându-se apoi și celelalte 8 linguri de zahăr, și se bate mai departe, până devine o spumă consistentă. Se amestecă cu șarlota răcită, ușor, cu grijă, de jos în sus. Se împarte în mod egal în două boluri, într-unul se adaugă esența de vanilie, în cel de-al doilea cacaoa. Apoi se așează în straturi, fie în formă de tort, fie în boluri, sau orice altă formă. La servire se poate orna cu fructe, frișcă, sau topping.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.