Sărbătoare cu episcop la Lipău

Scris de I. Z., 07 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului, s-a aflat duminică, 6 noiembrie 2022, în mijlocul credincioşilor din Parohia Ortodoxă „Sfinţii Apostoli Arhangheli Mihail şi Gavriil” din localitatea Lipău, Protopopiatul Satu Mare, păstorită de părintele Dănuţ Sereş.

Cu acest prilej, Preasfinţia Sa a binecuvântat lucrările exterioare de înnoire a lăcaşului de cult apoi a săvârşit Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, ne informează pr. Adrian Dobreanu, responsabil Comunicaţii Media-Online.

În cadrul Sfintei Liturghii, la momentul consacrat, părintele diacon Eugen Ioan Buga a fost hirotonit întru preot pe seama Protopopiatului Ortodox Român Oaş, ca slujitor misionar.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517