Şapte meciuri de verificare în program pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare | Informaţia Zilei

Şapte meciuri de verificare în program pentru baschetbalistele de la CSM Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primele două vineri şi sâmbătă la Budapesta, cu Csata

Echipa de baschet feminin de la CSM Satu Mare s-a reunit pe 2 septembrie sub comanda muntenegreanului Goran Boskovic. S-au făcut vizitele medicale, iar antrenamente s-au susţinut în sala LPS “Ecaterina Both”, dar şi la sala de forţă. Fetele fac câte două antrenamente în fiecare zi, iar acum urmează perioada în care vor pune în practică sfaturile noului antrenor. Spunem asta deoarece vineri vor susţine primul meci amical.

Vineri, la prima oră, se va porni spre Budapesta (Ungaria) unde CSM va juca o “dublă” cu echipa Csata. Primul meci se va juca de la ora 18:00, iar sâmbătă de la 13:00. După revenirea acasă vor continua antrenamentele, iar pe 24 şi 25 septembrie CSM Satu Mare se va afla în Slovenia, unde va susţine o “dublă” cu echipa din Celje.

“După meciurile din Slovenia sunt şanse mari ca echipa să meargă la Belgrad, în Serbia, unde fetele vor mai susţine alte trei meciuri de pregătire, cu echipe puternice chiar din China”, ne-a declarat Florin Mureşan, managerul secţiei de baschet. Acesta ne mai transmite că la Budapesta vor face deplasarea doar 10 jucătoare deoarece altele vor merge la Bucureşti unde se va desfăşura un alt turneu de 3X3 din Cupa României.

Lotul CSM Satu Mare cuprinde în prezent 13 jucătoare. Ultima achiziţie, rusoaica Julia Gladkova, va ajunge miercuri la Satu Mare. Loc mai este, astfel că în perioada următoare ar putea să ajungă la CSM şi o americancă.

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare vor debuta oficial în noul sezon abia pe 8 octombrie, când vor primi vizita echipei FCC Arad în cadrul primei etape din Liga Naţională de baschet feminin, Seria Vest.

Abonează-te acum Online!
  1. freddy cha a spus: 11 septembrie 2019, ora 18:59

    Verificarea o sa va dea sepsi si celelalte echipe.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.