19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

Şapte irakieni au fost prinşi la frontiera cu Ungaria. Au vrut să treacă fraudulos

Scris de Stela Cădar, 19 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Şapte irakieni au fost prinşi la frontiera cu Ungaria. Aceştia au încercat să treacă fraudulos frontiera în ţara vecină. Au fost prinşi de poliţiştii de frontieră şi sunt cercetaţi penal fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei.

„În data de 18 noiembrie 2017, în jurul orei 21.30, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat pe o stradă de pe raza municipiului Satu Mare, mai multe persoane, posibil migranţi, în timp ce urcau în două autoturisme care circulau în regim de taxi.

Imediat, un echipaj al poliţiei de frontieră a monitorizat traseul autoturismelor constatând că se îndreaptă spre frontieră. La intrarea în localitatea Dara, jud. Satu Mare, la aproximativ un kilometru de linia de graniţa cu Ungaria, poliţiştii de frontieră au intervenit şi au oprit persoanele în cauză, care au fost duse la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak, cinci adulţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 33 de ani şi doi minori, cu vârste de 2 şi 7 ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să treacă ilegal graniţa, cu scopul de a ajunge într-un stat din spaţiul Schengen.

         Cetăţenii irakieni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Abonează-te acum Online!
 1. ado a spus: 26 noiembrie 2017, ora 10:45

  Migrantii voiau sa ajunga in careva tara din vestul Europei, ei cred ca acolo e raiul pe pamint, atita tot ,in rest iluzii si fabulatii.

 2. Dac Bulibas a spus: 24 noiembrie 2017, ora 10:35

  Trimiteti linistit si-i vom folosi impotriva celor ca tine @Babacule. Singuri nu prea ne descurcam ca suntem prea linistiti si pasnici dar avem ce invata de la acestia si cu ei impreuna cu siguranta vom izbuti poate chiar mai mult decat cat ne-am dori,…, cine stie ?. Ei sunt Mesteri in asa ceva nici americanii nici rusii nu i-au infrant nici pana in ziua de azi !. Nu vezi ?,…,acestia terorizeaza pe toata lumea si fac ce vor peste tot !. Parca vad cum de buna voie si nesiliti de nimeni o sa ne acordati independenta numai sa nu mai aveti de-a face cu acestia. Dar atunci nu scapati asa usor…… Mai gandeste-te…. si spune Sarutmana maghiarimii !.

 3. Babacu a spus: 22 noiembrie 2017, ora 14:45

  @Dac Bulibas: vi-i trimitem acolo apoi vom vedea ce se va intimpla. Poate se va dubla numarul maghiarilor din Tinutul secuiesc si veti fi si voi multumiti! Nu-ti face tu probleme pentru romani, ei vor fi in Europa, voi veti privi prin gardul Tinutului secuiesc in asteptarea ajutoarelor, ca singuri n-aveti cum sa va descurcati.

 4. Dac Bulibas a spus: 21 noiembrie 2017, ora 12:02

  Puteti sa le trimiteti in HarCov -Tinutul Secuiesc ca oricum nu vor ramane acolo deoarece aici ar trebui sa invete doua limbi ( prea mult pt. ei) ca sa se descurce. Numai cu lb. romana nu se vor simti prea bine pe aceste meleaguri…. Exista si pericolul ca acestia sa invete doar lb. maghiara si sa devina maghiari musulmani/talibani in regula ( atunci v-ati dat foc la valiza… Astia va vor scoate in fumuri din Transilvania ! ). @Babacule, eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa scoti o prostie/perla
  de o asemenea incarcatura piromana cu care m-ai obisnuit de regula….nu de alta dar in cazul de fata riscul e foarte mare. Tu de fapt esti dusmanul romanilor ?. Eu nu sunt !…

 5. Babacu a spus: 20 noiembrie 2017, ora 16:14

  Ai dreptate @Dac Bulibas, Romania are nevoie de ei, ii vom trimite in judetele Harghita si Covasna ca este loc destul, au plecat multi romani de acolo. Poate ii veti maghiariza si pe ei.

 6. Dac Bulibas a spus: 20 noiembrie 2017, ora 11:19

  Sa nu-i lasati sa mearga mai departe, Romania are mare nevoie de acestia !…Faceti-le si Moschei deoarece in timp vor deveni noii majoritari care vor darama ortodoxia.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.