20.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 01.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 02.40 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 05.30 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Adrian Cozma. Titlul emisiuni: Creşterea cailor de rasa şi relaxarea. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Emil Şuhani, Radu Creţu. Titlul emisiunii: Şedinţă de guvern cu protestatarii la gard. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Iuliu Cadar. Titlul emisiuni: Iuliu Cadar-raport la 3650 de zile. 14.35 Teleshopping 15.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 23.00 Şedinţă de Consiliu

Şapte irakieni au fost prinşi la frontiera cu Ungaria. Au vrut să treacă fraudulos

Scris de Stela Cădar, 19 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Şapte irakieni au fost prinşi la frontiera cu Ungaria. Aceştia au încercat să treacă fraudulos frontiera în ţara vecină. Au fost prinşi de poliţiştii de frontieră şi sunt cercetaţi penal fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei.

„În data de 18 noiembrie 2017, în jurul orei 21.30, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat pe o stradă de pe raza municipiului Satu Mare, mai multe persoane, posibil migranţi, în timp ce urcau în două autoturisme care circulau în regim de taxi.

Imediat, un echipaj al poliţiei de frontieră a monitorizat traseul autoturismelor constatând că se îndreaptă spre frontieră. La intrarea în localitatea Dara, jud. Satu Mare, la aproximativ un kilometru de linia de graniţa cu Ungaria, poliţiştii de frontieră au intervenit şi au oprit persoanele în cauză, care au fost duse la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Irak, cinci adulţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 33 de ani şi doi minori, cu vârste de 2 şi 7 ani, solicitanţi de azil în ţara noastră.

Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să treacă ilegal graniţa, cu scopul de a ajunge într-un stat din spaţiul Schengen.

         Cetăţenii irakieni sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră.

Abonează-te acum Online!
 1. ado a spus: 26 noiembrie 2017, ora 10:45

  Migrantii voiau sa ajunga in careva tara din vestul Europei, ei cred ca acolo e raiul pe pamint, atita tot ,in rest iluzii si fabulatii.

 2. Dac Bulibas a spus: 24 noiembrie 2017, ora 10:35

  Trimiteti linistit si-i vom folosi impotriva celor ca tine @Babacule. Singuri nu prea ne descurcam ca suntem prea linistiti si pasnici dar avem ce invata de la acestia si cu ei impreuna cu siguranta vom izbuti poate chiar mai mult decat cat ne-am dori,…, cine stie ?. Ei sunt Mesteri in asa ceva nici americanii nici rusii nu i-au infrant nici pana in ziua de azi !. Nu vezi ?,…,acestia terorizeaza pe toata lumea si fac ce vor peste tot !. Parca vad cum de buna voie si nesiliti de nimeni o sa ne acordati independenta numai sa nu mai aveti de-a face cu acestia. Dar atunci nu scapati asa usor…… Mai gandeste-te…. si spune Sarutmana maghiarimii !.

 3. Babacu a spus: 22 noiembrie 2017, ora 14:45

  @Dac Bulibas: vi-i trimitem acolo apoi vom vedea ce se va intimpla. Poate se va dubla numarul maghiarilor din Tinutul secuiesc si veti fi si voi multumiti! Nu-ti face tu probleme pentru romani, ei vor fi in Europa, voi veti privi prin gardul Tinutului secuiesc in asteptarea ajutoarelor, ca singuri n-aveti cum sa va descurcati.

 4. Dac Bulibas a spus: 21 noiembrie 2017, ora 12:02

  Puteti sa le trimiteti in HarCov -Tinutul Secuiesc ca oricum nu vor ramane acolo deoarece aici ar trebui sa invete doua limbi ( prea mult pt. ei) ca sa se descurce. Numai cu lb. romana nu se vor simti prea bine pe aceste meleaguri…. Exista si pericolul ca acestia sa invete doar lb. maghiara si sa devina maghiari musulmani/talibani in regula ( atunci v-ati dat foc la valiza… Astia va vor scoate in fumuri din Transilvania ! ). @Babacule, eu zic sa te gandesti mai bine inainte sa scoti o prostie/perla
  de o asemenea incarcatura piromana cu care m-ai obisnuit de regula….nu de alta dar in cazul de fata riscul e foarte mare. Tu de fapt esti dusmanul romanilor ?. Eu nu sunt !…

 5. Babacu a spus: 20 noiembrie 2017, ora 16:14

  Ai dreptate @Dac Bulibas, Romania are nevoie de ei, ii vom trimite in judetele Harghita si Covasna ca este loc destul, au plecat multi romani de acolo. Poate ii veti maghiariza si pe ei.

 6. Dac Bulibas a spus: 20 noiembrie 2017, ora 11:19

  Sa nu-i lasati sa mearga mai departe, Romania are mare nevoie de acestia !…Faceti-le si Moschei deoarece in timp vor deveni noii majoritari care vor darama ortodoxia.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.