17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

SamStudia invită din nou sătmărenii faini la “Întâlnire pe nevăzute cu o carte”

Despre programul YouthBank v-am mai spus. Tineri mişto cu iniţiativă şi spirit civic muncesc in fiecare an să atragă fonduri pe care apoi le revarsă peste ceilalţi tineri din oras prin fel de fel de proiecte civice. Practic, cel mai fain program privat de voluntariat, educaţie, formare şi bugetare participativă pentru tineri din Europa, implementat în Satu Mare de către SamStudia.

Ei uite, echipa YouthBank Satu Mare extinde prin intermediul cotidianului Informaţia Zilei, către dumneavoastră, o nouă invitaţie:

”Fiind în pragul verii cu toţii ne pregătim ”summer body”-ul în speranţa că vom găsi pe acel/acea cineva… ştiţi dumneavoastră. YouthBank Satu Mare are o provocare mai ales pentru oamenii singuri, dar nu numai: Căutaţi-vă perechea la ”Întâlnire pe nevăzute cu o carte”! Vă aşteaptă fel de fel de cărţi, de toate genurile, deci vă veţi găsi perechea garantat …sau mai multe… cărţile nu se supără să vă împartă. Dumneavoastră nu le veţi judeca după copertă, iar ele nu vă vor judeca trupul de plajă în curs de dezvoltare. Nu mai staţi pe gânduri şi veniţi la rendez-vous! Cărţile îşi aşteaptă peţitorii.

Deci, vineri 7 iunie 2019, da, da… Vinerea asta! Echipa YouthBank vă aşteaptă cu surprize începând cu ora 15:00, în faţa sălii de lectură ”Gheorghe Bulgăr” a Bibliotecii Judeţene Satu Mare, instituţie cu angajaţi cărora le mulţumim cu un drum pentru grămezile de sprijin pe care ni le acordă de fiecare dată. Mai mulţumim şi Informaţiei Zilei şi celorlalţi parteneri. Dumneavoastră sunteţi dovada că Satu Mare poate mai mult… şi că noile generaţii au înspre ce să privească.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.