17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Sâmbătă are loc etapa de Circuit European de la Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 09 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Medalie de bronz pentru CS, la proba pe echipe de vineri

După întrecerile Campionatului Naţional de cadeţi, sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare găzduieşte sâmbătă şi duminică trei concursuri internaţionale. Cel mai important îl reprezintă cel de sâmbătă. Pentru a noua oară vom fi gazdele unei etape de Circuit European la cadete, doar individual.

82 de sportive din 12 ţări vor trage la Cupa Satu Mare Memorial “Ecaterina Stahl” la feminin individual. Cele mai multe vor fi din România şi Ucraina, câte 20 de fiecare parte. Vor mai trage sportive din: Slovacia (8), Japonia (8), Bulgaria (6), Turcia (6), Belarus (4), Olanda (4), Cehia (2), Serbia (2), Franţa (1), Grecia (1). De la CS Satu Mare vor participa trei sportive: Melissa Korossy, Teodora Şofran, Diana Şuta.

Începând cu anul 2015, la iniţiativa organizatorilor, Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, CS Satu Mare, CSM Satu Mare, DJST Satu Mare şi Federaţia Română de Scrimă, Cupa Satu Mare la feminin se numeşte şi Memorial “Ecaterina Stahl”, iar la masculin se intitulează şi Memorial “Vasile Costa”. Mai mult, membri ai familiilor celor doi mari floretişti sătmăreni dispăruţi dintre noi vor acorda câte un premiu special. Cea mai bine clasată floretistă din Satu Mare la Cupa Satu Mare, de sâmbătă, 10 februarie, va primi trofeul “Ecaterina Stahl”, iar cel mai bine clasat floretist din Satu Mare la Cupa Satu Mare, de duminică, 11 februarie, va primi trofeul “Vasile Costa”.

Programul rămas de la festivalul de floretă de la Satu Mare:
Sâmbătă, 10 februarie
• Ora 9:00: Circuit European – Cupa Satu Mare Memorial “Ecaterina Stahl” la feminin, individual
Duminică, 11 februarie
• Ora 9:00: Cupa Satu Mare la feminin echipe
• Ora 9:00: Memorial “Vasile Costa” la masculin individual

Medalie de bronz în proba feminină pe echipe

Campionatul Naţional de floretă cadeţi s-a încheiat vineri la Satu Mare odată cu proba pe echipe la feminin. La startul competiţiei s-au prezentat cinci echipe: CS Satu Mare, ACS Balestra 1, ACS Balestra 2, CSA Steaua, CSTA Bucureşti. Echipa sătmăreană a fost formată din Melissa Korossy, Teodora Şofran şi Diana Şuta. Campionatul a început cu un tablou de eliminări directe, cu meciuri de clasament până la locul cinci.

CS Satu Mare a întâlnit pe tabloul de 8 pe ACS Balestra 2. Sătmărencele n-au întâmpinat mari probleme şi au trecut mai departe cu scorul de 45-24. În semifinale, fetele noastre au pierdut în faţa celor de la CSTA Bucureşti, scor 35-45, astfel că s-au calificat în finala mică. După un meci echilibrat, CS Satu Mare a reuşit să se impună cu 45-38 contra celor de la ACS Balestra 1 şi au cucerit medaliile de bronz. După patru zile de concurs, a fost pentru prima dată când clubul sătmărean a terminat pe podium. Aurul i-a revenit echipei CSA Steaua, 45-31 cu CSTA Bucureşti.

Fetele de la CS Satu Mare sunt antrenate de Dan Şuta, Arnold Izsaki, Attila File şi Eva Lengyel.

Abonează-te acum Online!
  1. Traian Orha a spus: 12 februarie 2018, ora 09:17

    Trei sportive si patru profitori !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.