Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Barta Zoltan 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mihaela Ghiţă şi Dumitru Fanea, titlul emisiunii: Sănătatea, pe muchie de cuţit 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.30 Cultură, emisiune in limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Suto Tamas, titlul emisiunii: Uj lenduletet kap az irodalmi elet Szatmarnemetiben 10.00 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Uleiul uzat nociv pentru sursa de apă 10.30 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitaţi Darian Ienăşoiu şi Carina Torok, titlul emisiunii: Tineret şi Interculturalism, ediţia a patra 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Mihail Fodor şi Horia Adrian Ungur, titlul emisiunii: Ponta: lovitura dată de USL regimului Băsescu - MRU - Predoiu va rămâne în cărţile de istorie 13.00 Ştiri 13.36 Spiriduş Ghiduş 15.33 Teleshopping 15.48 Colaj de muzică popular 16.03 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Firma Danamari-garanţia calităţii 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 17.45 Panoramic Sportiv 18.30 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară cu Eva Laczko 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă

Sâmbătă, 7 iulie, expoziţie de cai şi divertisment la Ruşeni

Scris de Ioan Aniţaş, 04 iulie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

    Pe o vreme specifică de vară, iubitorii de cai sunt invitaţi sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 10, la o expoziţie de cai în satul Ruşeni. Manifestarea este organizată de Asociaţia Crescătorilor de Cai, în colaborare cu Oficiul de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie (OARZ) Satu Mare.

După cum ne-a spus Bohony Ioan, directorul instituţiei menţionate mai sus se doreşte prezentarea şi promovarea cailor de rasă. Vor fi scoase la expoziţie exemplare de agrement, dar şi pentru muncă. Organizatorii au pregătit o serie de probe pentru animalele înscrise în concurs, dar şi pentru spectatorii participanţi adulţi şi copii.

Noi ştim câteva din probele pe care le veţi putea urmări participând ca privitori la expoziţie, dar vă lăsăm să rămâneţi curioşi. Desigur se vor acorda diplome şi premii atât pentru crescătorii de cai cât şi pentru spectatorii care se vor încumeta să se înscrie la momentele de divertisment organizate la Ruşeni.

Potrivit organizatorilor există şanse să petreceţi ore plăcute în compania organizatorilor, crescătorilor de cai şi a minunatelor lor animale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.