Program ITV: 06.24 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Andreea Seleş 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Prinzinger Zsoka 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Lakzko, invitaţi: Mehes Ghönghy,Pap Mönika, titlul emisiunii: 10 Eves a Langdon Down Egzesulet 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Andreea Seleş 09.39 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, titlul emisiunii: Fotbal feminin la un nou început, invitaţi Iulia Ileş, Liviu Ivasuc, Ioana Borodi 10.12 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlul emisiunii: Arome şi gusturi în terapiile naturiste 11.18 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Eugen Kovacs, Alexandru Horvat, titlul emiisunii: Alegerile locale ar putea fi comasate cu cele Parlamentare 13.00 Ştiri 13.41 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ludroczki Alexandru - raport la 1.925 de zile 14.41 Teleshopping 15.02 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitaţi Maria Carmen Sas, Iulia Bura, Maia Verdeaţă şi Teodora Păcurar 16.26 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 17.26 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean şi Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte-internet 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Bogdan Adrian Popa, titlul emisiunii: Prevenţia cardiovasculară 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean

Sâmbătă, 7 iulie, expoziţie de cai şi divertisment la Ruşeni

Scris de Ioan Aniţaş, 04 iulie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

    Pe o vreme specifică de vară, iubitorii de cai sunt invitaţi sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 10, la o expoziţie de cai în satul Ruşeni. Manifestarea este organizată de Asociaţia Crescătorilor de Cai, în colaborare cu Oficiul de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie (OARZ) Satu Mare.

După cum ne-a spus Bohony Ioan, directorul instituţiei menţionate mai sus se doreşte prezentarea şi promovarea cailor de rasă. Vor fi scoase la expoziţie exemplare de agrement, dar şi pentru muncă. Organizatorii au pregătit o serie de probe pentru animalele înscrise în concurs, dar şi pentru spectatorii participanţi adulţi şi copii.

Noi ştim câteva din probele pe care le veţi putea urmări participând ca privitori la expoziţie, dar vă lăsăm să rămâneţi curioşi. Desigur se vor acorda diplome şi premii atât pentru crescătorii de cai cât şi pentru spectatorii care se vor încumeta să se înscrie la momentele de divertisment organizate la Ruşeni.

Potrivit organizatorilor există şanse să petreceţi ore plăcute în compania organizatorilor, crescătorilor de cai şi a minunatelor lor animale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.