19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Salvador Sobral, laureatul Eurovision 2017, a început procesul de recuperare după transplantul de inimă

Scris de Vasile Andreica, 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Salvador Sobral

Salvador Sobral

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al ediţiei de anul acesta al concursului Eurovision, a început un program de fizioterapie şi reabilitare după ce a fost supus vineri 8 decembrie unui transplant de inimă, în urma căruia se recuperează „conform aşteptărilor”, relatează miercuri EFE.

Clinica unde a fost operat Sobral a informat că artistul în vârstă de 27 de ani „este bine, se recuperează şi prezintă o evoluţie conform aşteptărilor”.

Comunicatul laconic publicat cu autorizaţia cântăreţului, foarte discret cu privire la viaţa sa privată, intervine la patru zile după ce s-a aflat că Sobral a fost supus unui transplant de inimă la Spitalul Santa Cruz din Lisabona.

După cum a explicat sâmbăta şeful echipei de medici care l-a operat pe Sobral, deşi procesul de recuperare va fi lung, se aşteaptă ca artistul să poată reveni la o viaţă „complet normală”. El a precizat că Sobral le-a urat noroc medicilor înainte de operaţie şi i-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei.

Salvador Sobral este internat din septembrie la spital în aşteptarea unei inimi compatibile pentru a putea fi supus transplantului. În ultimele două luni, artistul s-a distanţat de zvonurile şi ştirile apărute în presă privind starea lui de sănătate şi nu a dat detalii privind situaţia sa.

Cântăreţul care a lansat anul acesta albumul de studio—’Excuse me’—este foarte îndrăgit în ţara lui, mai ales după ce a obţinut prima victorie a Portugaliei la Eurovisión cu balada sa ‘Amar pelos dois’ compusă de sora lui, Luísa Sobral.

Acest succes a făcut posibil ca Lisabona să găzduiască viitoarea ediţie a concursului Eurovision care va avea loc la 12 mai 2018.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.