Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Salvador Sobral, laureatul Eurovision 2017, a început procesul de recuperare după transplantul de inimă

Scris de Vasile Andreica, 14 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Salvador Sobral

Salvador Sobral

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al ediţiei de anul acesta al concursului Eurovision, a început un program de fizioterapie şi reabilitare după ce a fost supus vineri 8 decembrie unui transplant de inimă, în urma căruia se recuperează „conform aşteptărilor”, relatează miercuri EFE.

Clinica unde a fost operat Sobral a informat că artistul în vârstă de 27 de ani „este bine, se recuperează şi prezintă o evoluţie conform aşteptărilor”.

Comunicatul laconic publicat cu autorizaţia cântăreţului, foarte discret cu privire la viaţa sa privată, intervine la patru zile după ce s-a aflat că Sobral a fost supus unui transplant de inimă la Spitalul Santa Cruz din Lisabona.

După cum a explicat sâmbăta şeful echipei de medici care l-a operat pe Sobral, deşi procesul de recuperare va fi lung, se aşteaptă ca artistul să poată reveni la o viaţă „complet normală”. El a precizat că Sobral le-a urat noroc medicilor înainte de operaţie şi i-a rugat să pună muzică clasică în timpul intervenţiei.

Salvador Sobral este internat din septembrie la spital în aşteptarea unei inimi compatibile pentru a putea fi supus transplantului. În ultimele două luni, artistul s-a distanţat de zvonurile şi ştirile apărute în presă privind starea lui de sănătate şi nu a dat detalii privind situaţia sa.

Cântăreţul care a lansat anul acesta albumul de studio—’Excuse me’—este foarte îndrăgit în ţara lui, mai ales după ce a obţinut prima victorie a Portugaliei la Eurovisión cu balada sa ‘Amar pelos dois’ compusă de sora lui, Luísa Sobral.

Acest succes a făcut posibil ca Lisabona să găzduiască viitoarea ediţie a concursului Eurovision care va avea loc la 12 mai 2018.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.