Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: Începând de azi profesorii pot fi închiși pentru luare de mită (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați Radu Ulmeanu, Mircea Dobra, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Americanii ne spun că nu suntem pregătiți pentru impozitul pe gospodărie (reluare) 02.22 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Maria Oprea, titlul emisiunii: Afecțiunile tiroidei 03.20 Aniversarea Nunții de Aur la Bixad 03.57 Să ne cunoaștem sportivii, secția de judo de la CSM Satu Mare 04.17 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Modalități de preparare în fitoterapie 05.30 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Șansele învățământului de la sate 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: Începând de azi profesorii pot fi închiși pentru luare de mită (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.50 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Copiii, mediul virtual și rețelele de socializare 10.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Sidonia Lățea, titlul emisiunii: Homeopatia pe înțelesul tuturor 11.22 Teleshopping 11.37 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați Radu Ulmeanu, Mircea Dobra, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Americanii ne spun că nu suntem pregătiți pentru impozitul pe gospodărie (reluare) 13.00 Știri 13.38 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, titlul emisiunii: Bătrânii sunt frâna agriculturii 14.40 Teleshopping 14.57 Spiriduș Ghiduș 16.15 Danțu la Șură din Soconzel, tradiție și autenticitate 16.55 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Compostarea deșeurilor biodegradabile o componentă în reciclare 17.40 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Andreea Maria Paul 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Mesager educațional, cu Vasile Nechita 22.20 Portret de artist, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Știri

Salată de vinete cu maioneză

Scris de Eva Laczko, 15 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Salată de vinete

Salată de vinete

Ingrediente:

 

– 2 bucăţi de vinete mai mărişoare,

– o ceapă,

– gălbenuşul unui ou,

– circa 250 ml de ulei de floarea soarelui,

– o linguriţă de muştar,

– sare, piper,

– roşii, sau alte legume pentru ornat.

Mod de preparare:

 

Vinetele se prăjesc în coajă, la cuptor, sau dacă e posibil pe jar. Se curăţă de coajă şi se toacă bine-bine cu un cuţit din lemn sau din plastic. Nu se folosesc instrumente sau vase metalice, deoarece vinetele se oxidează, căpătând un gust iute. Din gălbenuş, muştar şi ulei se face o maioneză, ceapa se taie măruntă, sau preferabil se răzuieşte, toate acestea se amestecă şi se condimentează. Se aşează în boluri, sau direct pe pâine şi se ornează, cu roşii, frunze de salată, măsline, sau alte lefume, după gust.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.