Image 1
Image 2

Salată de spanac cu căpşuni şi migdale

Salată de spanac cu căpşuni şi migdale
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Deşi poate părea o combinaţie puţin mai ciudată, această salată reuşeşte să vă depăşească aşteptările. Merită încercată!

Ingrediente necesare:

– 100g spanac

-50 gfulgi de migdale

– 200g căpşuni

– 2 linguri de oţet balsamic

– 1 linguriţă de miere

– 1 linguriţă sos Worchester

Mod de preparare

Se aleg cele mai fragede frunze de spanac şi se spală bine iar apoi şe aşază pe un platou.

Se scot codiţele de la căpşune şi se vor tăia în sferturi pentru a fi aşezate peste spanac. Fulgii de migdale se vor prăji uşor, o parte se lasă întregi iar cealaltă parte se va sfărâma şi se vor presăra peste salată.

Mierea se dizolvă în oţetul balsamic şi se adaugă peste sosul Worchester.

Salata se asezonează cu dressingul obţinut.

Prepararea sosului Worchester

Ingrediente necesare:

– 1 ceaşcă de ceapă tocată foarte fin

– 2 căţei de usturoi

– 3 linguri de seminţe de muştar

– 1 linguriţă boabe de piper

– 1/2 linguriţă de piper roşu

– 1 baton de scorţişoară

– 1/2 ceaşcă sos de soia

– 3 linguri de sare

– 1/2 linguriţă praf de curry

– 1 bucată de anşoa ( se striveşte )

– 1/2 ceaşcă de apă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Salată de fasole cu piept de pui

Salata modernă cu piept de pui afumat combină fasolea, ceapa verde, roșiile cherry și alunele, servită cu un sos vinegret aromatizat cu zeamă de lămâie și grapefruit, reprezentând o reinterpretare inovatoare a clasicelor salate de fasole.

Pulpe de pui umplut cu ciuperci

Am incercat mai multe variante de piept de pui umplut si, dintre toate, aceasta mi-a placut cel mai mult. Amestecul de ciuperci, patrunjel si cascaval este o bunatate, iar faptul ca pieptul este in strat subtire, il face mai putin sec si lasa mai mult loc umpluturii.