14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș (reluare)

Salată de sfeclă roșie cu portocale

Scris de I. Z., 10 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

O sfeclă roșie crudă, de mărimea unui măr mai mare, o mână de varză albă răzuită, o portocală bine coaptă, câteva fire de ceapă verde, coaja unei jumătăți de lămâi, 2-3 frunze de salată mărunțită sau frunze de păpădie, o bucățică de brânză tofu de mărimea unui ou, ulei de măsline, oțet de vin roșu, sare, un vârf de cuțit de nucșoară răzuită.

Mod de preparare:

Sfecla curățită și spălată se răzuiește pe răzuitoarea cu găuri mari, sau se taie bucăți mai mici sau mai mari, după preferință. Două cepe verzi se mărunțesc, se adaugă varza, salata sau păpădia (se pot folosi chiar și ambele), se răzuiește coaja de lămâie, se condimentează, se stropește cu oțet și cu ulei de măsline și se amestecă. Portocala se curăță, se desface în felii, iar acestea se taie în două. Pe farfurie sau tava în care se va pune pe masă se așează prima dată compoziția de bază, apoi sfecla și bucățile de portocale. Brânza tofu, sfărâmată, se amestecă fie în compoziția de bază, fie se va presăra deasupra salatei înainte de servire, ca ornament.

Se servește cu ceapă verde, corn, sau ouă fierte.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.