Image 1
Image 2

Salată de ridichi de lună cu brânză

Salată de ridichi de lună cu brânză
Salată de ridichi de lună cu brânză
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Salată de ridichi de lună cu brânză
Salată de ridichi de lună cu brânză

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

500 de grame de ridichi de lună,

30 gr. mărar,

500 grame telemea (dacă doriţi o salată de post puteţi folosi brânză tofu),

80 ml ulei,

1 vârf cuţit de piper măcinat.

Mod de pregătire: ridichile se curăţă şi se dau prin răzătoare, după care se amestecă impreună cu brânza rasă, piperul, sare (dacă e nevoie), uleiul şi mărarul tocat fin.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Cum să tai ceapa fără lacrimi

SFATURI PRACTICE

Cum să tai ceapa fără lacrimi

Transformă provocarea tăierii cepei dintr-o experiență lacrimogenă într-una plăcută, aplicând aceste strategii verificate, care te vor ajuta să eviți iritarea ochilor și să gătești confortabil, fără lacrimi.

Salată de fasole cu piept de pui

Salata modernă cu piept de pui afumat combină fasolea, ceapa verde, roșiile cherry și alunele, servită cu un sos vinegret aromatizat cu zeamă de lămâie și grapefruit, reprezentând o reinterpretare inovatoare a clasicelor salate de fasole.

Rețeta de pui Marengo

REȚETE FRANȚUZEȘTI

Reteta preferată a lui Napoleon: Puiul Marengo

Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar când vine vorba de mâncarea sa preferată, istoria ne spune că era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul său. Una dintre mâncărurile despre care se spune că îi plăcea mult era “Puiul Marengo”. Această mâncare a fost creată în urma bătăliei de la Marengo, când bucătarul său, Dunand, a fost forțat să improvizeze o masă cu ingredientele disponibile după victoria franceză asupra austriecilor în 1800.