02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului. 05.30 Conversaţii Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Salată de fasole boabe

Ingrediente:

400 g fasole cu boabe mari (roşie sau albă), o ceapă mai mărişoară (preferabil ceapă roşie sau ceapă de apă) sau o legătură de ceapă verde, circa 50 ml ulei de măsline, sare, piper, un vârf de cuţit de nucşoară, eventual chili (după gust).

Mod de preparare:

Fasolea se curăţă, se spală şi se lasă circa 2 ore să se înmoaie. Apoi se strecoară şi se pune la fiert în apă uşor sărată. Se fierbe bine şi se strecoară. Zeama se poate folosi la prepararea ciorbelor. În acest caz, doar se scot boabele de fasole, astfel încât să mai rămână fasole şi în supă. Ceapa se feliază şi se amestecă cu fasolea strecurată. Se mai pot adăuga măsline (negre sau verzi), roşii, diverse condimente verzi, după gust, sau chiar şi bucăţele de şuncă fiartă. Se stropeşte cu uleiul de măsline şi se condimentează. Dacă nu faceţi mâncare de post, în loc de ulei se poate folosi maioneză. Se poate servi ca mâncare de sine stătătoare, sau garnitură la carne fiartă sau preparată la cuptor.

Abonează-te acum Online!
  1. Sandokan a spus: 11 martie 2020, ora 11:26

    Este o mancare superba! Este recomandat ca in ziua de 15 Martie inainte de a participa la sedintele lui kereskényi, maskulics ,etc. sa mancam cel putin 3 portii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.