Image 1
Image 2

Salată de conopidă cu pui

Salată de conopidă cu pui
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Salată de conopidă cu pui

Vă propunem pentru azi o salată de conopidă cu pui, delicioasă şi foarte uşor de preparat. Vă garantez că e gata în 20 de minute!    

Ingrediente;

-1 conopidă de mărime medie
-400 g piept de pui
-3 ouă fierte tari
-maioneză după gust pe care vă sfătuim să o preparaţi chiar voi acasă
-sare, piper, usturoi, frunze de pătrunjel proaspăt

Mod de preparare;
spălăm conopida şi o desfacem în bucheţele.O punem la fiert într-o oală cu apă sărată. Separat fierbem pieptul de pui. Când sunt fierte le scoatem şi le lăsăm la răcit.

Zdrobim cu o furculiţă conopida nu până la mărunţire iar pieptul de pui şi ouăle fierte le tăiem cubuleţe.
Le amestecăm şi asezonăm cu sare, piper, maioneza şi pătrunjelul. Pentru un plus de prospeţime şi savoare aduăgaţi puţină zeamă de lămăie. Daca  dorim mai multe  legume putem adăuga morcov fiert şi inele de ceapă verde.
Aşezaţi amestecul pe un pat de salată verde proaspătă şi serviţi.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Pulpe de pui umplut cu ciuperci

Am incercat mai multe variante de piept de pui umplut si, dintre toate, aceasta mi-a placut cel mai mult. Amestecul de ciuperci, patrunjel si cascaval este o bunatate, iar faptul ca pieptul este in strat subtire, il face mai putin sec si lasa mai mult loc umpluturii.