S-au redeschis ghişeele de cazier judiciar | Informaţia Zilei

S-au redeschis ghişeele de cazier judiciar

Scris de Mihai Sălceanu, 21 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

   

 

 

 

 

 

Începând din 18 mai s-a reluat programul normal de lucru cu publicul al ghişeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar organizate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, cu instituirea obligaţiei de respectare a regulilor de distanţare socială, în contextul răspândirii infecţiei cu virusul COVID-19, pentru evitarea contactului între persoane şi prevenirea aglomerării ghişeelor în care se lucrează cu publicul.

   Astfel, ghişeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din Satu Mare va funcţiona luni – miercuri între orele 9.00-12.00 şi 15.00-16.00, joi 9.00-12.00 şi 15.00-17.00, vineri 9.00-12.00 şi 13.00-14.00. Ghişeele din Carei şi Tăşnad între orele 9.00 – 10.00 iar cel din Negreşti Oaş între 9.00 – 11.00.

IPJ Satu Mare recomandă tuturor persoanelor care doresc să obţină certificatul de cazier judiciar în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitaţie etc. la instituţiile publice şi organele de specialitate ale administraţiei publice (primării, instituţii din sistemul de învaţământ, sanătate, S.R.P.C.I.V., D.G.A.S.P.C., etc.) să solicite acestor instituţii obţinerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimţământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice, în acest fel cetăţeanul nemaifiind obligat să se prezinte la ghişeu pentru solicitarea / eliberarea / ridicarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverinţei de integritate comportamentală.

Pentru evitarea producerii aglomeraţiei, se recomandă cetăţenilor să se prezinte la ghişeu conform programului prezentat, cu cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală, gata completate conform modelelor afişate pe site-ul instituţiei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345