S-a schimbat directorul la CJAS Satu Mare | Informaţia Zilei

S-a schimbat directorul la CJAS Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 29 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Daniela Olariu şi Georgeta Pop

Georgeta Pop a fost înlăturată din funcţia de preşedinte – director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Satu Mare. Decizia a ajuns pe masa instituţiei joi, 28 mai 2020, după-amiază. Atribuţiile de conducere prin delegare au fost preluate de ec. Florina Daniela Olariu, după cum reiese din datele disponibile pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi ale Ordinului nr. 693 din 28.05.2020, emis de CNAS. Daniela Florina Olariu este consilier grad profesional superior Compartimentul Control, în urmă cu cinci ani fiind director economic al CJAS Satu Mare.

”Conform Ordinului nr. 693/28.05.2020, emis de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, pe perioada incapacităţii de muncă a doamnei Georgeta Constantina Pop, atribuţiile funcţiei de director general al CAS Satu Mare i se delegă doamnei Daniela Florina Olariu, consilier grad profesional superior, Compartiment Control” – potrivit unui comunicat al CJAS Satu Mare.

Reamintim că Georgeta Pop este un profesionist prin excelenţă care în decursul celor 21 de ani de activitate în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate a avut un aport substanţial la bunul mers al acestei instituţii, în relaţia cu furnizorii de servicii medicale şi în tot ceea ce vizează interesul asiguraţilor.

În anul 2017, Georgeta Pop a promovat cu media 8.90 (una dintre cele mai mari medii pe ţară) concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte- director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate pentru următorii  4 ani. Cu o notă de 10 la proba interviu şi 7,80 la scris, Georgeta Pop s-a numărat printre cei 22 de concurenţi admişi (din cei 43 înscrişi) în urma susţinerii celor două probe. În urma promovării concursului din 2017, Georgeta Pop a semnat un contract de management pe 4 ani.

Abonează-te acum Online!
 1. cosmina a spus: 04 iulie 2020, ora 17:11

  Doamna Olariu nu tot politic e numita? La ce curatenie va referiti ? Salariul actualei directoare este mai mic? Macar doamna Pop era o profesionista cum putini directori numiti politic sunt, sa fiu mai clar nu era o proasta sunt convins ca si doamna Olariu e bine pregatita dar chiar nu va inteleg rautatea . Astia care astazi o barfiti pe vremea cand era director o ,,periati,, .Cel mai corect ar fi sa se termine cu directorii numiti politic.Sincer cred ca doamna Pop ar face fata unui examen oricand si fara culoare politica .Pe mine nu ma intereseaza declaratia ei de avere daca va mananca invidia cercetati voi oricum o asemenea functie cred ca merita un salariu mare .Sunteti rai ,invidiosi va bucurati mereu de raul altuia cand va fi inlocuita si actuala directoare la fel veti scrie .LINGAILOR

 2. Tamy a spus: 29 mai 2020, ora 19:17

  da si eu am auzit ca sotu locuieste la villa 2 sute metrii patrati

 3. Vasi a spus: 29 mai 2020, ora 19:15

  Cartofor, si maghiar pe deasupra!

 4. Irina a spus: 29 mai 2020, ora 14:37

  În sfârşit a fost schimbată! Această duduie Pop Georgeta a fost o lipitoare a sistemului. Cu o retribuţie lunară de peste 11.500 lei şi-a angajat şi soţul la Casa de asigurări , un cartofor înrăit, pe un salariu de 5900 lei lunar( vezi declaraţiile de avere). Când a aflat că va fi înlocuită a intrat în concediu medical, ca să nu piardă beneficiile financiare. Sperăm ca doamna Olariu să facă curăţenie acolo!

 5. Puiu Roscau a spus: 29 mai 2020, ora 12:58

  Inapoi la munca de partid PSD – ist !

 6. Irina a spus: 29 mai 2020, ora 11:52

  Ar trebui să spuneţi că doamna Georgeta Pop şi-a angajat şi soţul, un cartofor înrăit, în instituţie, tratând instituţia precum propria feudă. Mai mult, când a aflat că va fi înlocuită, a intrat în concediu medical pentru a nu pierde beneficiile salariale aferente unui director. Ca să vă faceţi o idee, vedeţi declaraţia de avere a duduii, o medie lunară de 11.500 lei iar soţul 5900 lei, plus alte premii grase care nu le-a declarat. Hai să-i plângem de milă! Sper ca doamna Olariu să facă curăţenie!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517