Conducerea Electrolux a semnat un acord cu Sindicatul Samus după 10 săptămâni de grevă generală | Informaţia Zilei

Conducerea Electrolux a semnat un acord cu Sindicatul Samus după 10 săptămâni de grevă generală

După mai bine de 10 săptămâni, greva de la Electrolux a ajuns la final în această dimineaţă. S-a ajuns la final după discuţiile purtate în primele ore ale zilei între liderii sindicali şi conducerea Elctrolux.

Se pare că s-a acceptat o creştere salarială de 5,5% plus bonusul de prezenţă care se dublează în 2020 şi menţinerea contractului colectiv din 2018.

Mai multe în ediţia tipărită „Informaţia Zilei” din 10 mai, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 09 mai 2019, ora 12:02

    @Dac Bulibas: nu e vorba numai de bani, este si demnitatea oamenilor de a nu se lasa exploatati. Sint si eu perfect de acord ca incet-incet salariile mici trebuie sa dispara din Romania. Munca va fi respectata numai atunci cind va fi si bine platita.

  2. Dac Bulibas a spus: 09 mai 2019, ora 11:30

    Ca urmare, cum era de asteptat aceasta greva a fost de prisos din care pierdanti au iesit grevistii cate nu au castigat niciun ban timp de 10 saptamani ! . Cei 2 lei in plus pe ora pe care l-au cerut nu l-au primit, marirea de 5,5 % la salar le-au promis initial pe care atunci nu l-au acceptat, bonus de prezenta au avut si inainte iar dublarea acestora din 2020 este de inteles si din cauza inflatiei. A meritat grevistilor ?. Ciocu’ mic si la munca !…. Aveti grija cum lucrati si ce faceti ca in caz de probleme voi grevistii veti fi primii care o sa fiti dati afara ! ( sa nu ” uitati ” bocancii uzati sau alte surprize neplacute cumparatorilor in aragaz ). Spor la munca !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345