S-a amânat Anul editorial sătmărean programat să aibă loc marţi la Biblioteca Judeţeană

Conducerea Bibliotecii Judeţene Satu Mare a decis amânarea evenimentului “Anul editorial sătmărean 2019”, ediţia a XXI-a, programat să se desfăşoare marţi, 10 martie a.c., cu începere de la ora 14:00, în găzduirea Sălii de lectură “Gheorghe Bulgăr”.

Decizia a fost luată ca măsură de prevenţie în contextul epidemiologic creat de CORONAVIRUS şi al măsurilor impuse de către instituţii abilitate ale Statului român cu atribuţii în domeniul sănătăţii publice.

Conducerea Bibliotecii Judeţene Satu Mare îşi cere scuze pentru eventualele inconveniente create de această decizie. Data reprogramării evenimentului “Anul editorial sătmărean” va fi anunţată în timp util.

Potrivit organizatorilor, în cursul anului precedent au apărut 150 de documente, repartizate astfel: 111 cărţi tipărite, 38 de publicaţii periodice şi un document audio-video.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517