Image 1
Image 2

Ruladă de şuncă cu cremă de brânză

Rulada de sunca cu crema de branza
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Rulada de sunca cu crema de branza
Rulada de sunca cu crema de branza

Ingrediente:

– 30-35 felii subţiri de şuncă presată,

– 500 g brânză proaspătă,

– o ceapă sau un praz mic (prazul nu are miros puternic),

– 50 g de unt sau margarină,

– 1-2 linguri de smântână, în funcţie de consistenţa brânzei,

– o legătură de mărar verde sau 2 linguriţe de mărar uscat şi măcinat,

– sare, piper.

Mod de preparare:

Brânza se amestecă cu ceapa răzuită (sau prazul), cu untul şi smântâna. Se adaugă mărarul mărunţit cât se poate de fin, apoi se condimentează. Se amestecă bine, până când se obţine o pastă omogenă. Se iau feliile de şuncă şi se umplu, una câte una, cu câte o linguă de cremă de brânză, apio se rulează. Se ornează cu maioneză, crema de brânză rămasă, ouă fierte, sau murături. Se consumă ca mâncare de sine stătătoare, sau platou rece, în combinaţie cu alte preparate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CARTOFI DELICIOȘI

Cartofi zdrobiți cu ceapă verde și brânză

Să vă spun cât sunt de delicioși? Aproape că nu-mi găsesc cuvintele! Și nu doar atât, acești cartofi zdrobiți la cuptor au și o textură absolut senzațională, cu exteriorul crocant și miezul moale și pufos! În timp ce se coc, bucătăria se umple de un parfum irezistibil. Familionul pofticios nu stă degeaba în acest timp, nuuu! Roiesc toți pe lângă cuptor, cercetând cu nerăbdare prin ușa acestuia, în așteptarea momentului în care vor înfuleca din cartofii fierbinți.