Rotaract a oferit 5 pense chirurgicale Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare

Scris de I. Z., 25 mai 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index

Rotaract la Spitalul Judetean

Rotaract Club Satu Mare s-a organizat pentru a sprijini Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Joi, 25 mai, tinerii au predat 5 pense chirurgicale pentru sprijinirea Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Satu Mare din donaţiile sătmărenilor în urma proiectului „O cană de fericire” – proiect îndrăgit de toţi sătmărenii.

Donaţia constă în instrumentar pentru trusa de chirurgie laparoscopică a blocului operator, contribuind astfel la facilitarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive, recunoscute prin avantajele conferite actului operator şi implicit pacientului: durere mai mică, recuperare mai rapidă, spitalizare cu durată mai scurtă.

Proiectul „O CANĂ DE FERICIRE” sprijină an de an câte o secţie a Spitalul Judeţean Satu Mare.

Clubul Rotaract Satu Mare este un club care crede în tineri. Astfel, el îşi propune să fie o sursă de energie în viaţa lor, oferindu-le şansa de a-şi descoperi cât mai bine propria persoană, de a acumula experienţe inedite şi de a-şi ajuta comunitatea prin diferite proiecte menite să însufleţească oraşul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517