Image 1
Image 2

Roşii umplute la cuptor

Roşii umplute la cuptor
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Roşii umplute la cuptor

E vremea roşiilor! Introduceţi roşiile în meniurile zilnice.Roşiile abundă în nutrienţi care ajută în cele mai neaşteptate moduri. Astfel, cercetările au arătat că previn bolile de inimă, ţinînd colesterolul şi tensiunea în frâu, câteva tipuri de cancer, însă ajută şi la sănătatea oaselor şi ochilor.

Consumaţi-le mai ales crude însă puteţi opta şi pentru reţete gustoase şi sănătoase.

Pentru prepararea acestei reţete foarte gustoase şi uşor de făcut avem nevoie de;
– 6 roşii medii
– 200 grame şunculita afumată;
– 100 gr cascaval;
– piper, busuioc.

Cum procedam:

Decupăm roşiile, le scobim interiorul cu o linguriţă, tăiem şunca felii subţiri şi umplem roşiile pînă sus. Deasupra punem caşcaval ras pe fiecare bucată în parte. La final, piperul şi busuiocul. Daţi la cuptor pentru 15 minute.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

RĂSFĂȚ CULINAR

Minciunele ori ciurigăi

Deserturile sunt mereu binevenite după o masă copioasă. Îți propunem o idee de minciunele. Deserturile tradiționale au fost și vor fi foarte apreciate, pentru că au acel gust al copilăriei, de neuitat.

DESERT

Tort cu ciocolată

Povestea spune că tortul a fost inventat în 1832 de Franz Sacher, un ucenic de 16 ani din bucătăria prințului Austriac von Metternich.