România mai primeşte 1,9 miliarde euro prin PNRR

Scris de I. Z., 02 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Încă 1,9 miliarde de euro au intrat la începutul acestui an în contul statului român, reprezentând prefinanţarea din împrumutul acordat României, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), după ce au fost atinse ţintele şi jaloanele aferente lui 2021. Potrivit unui comunicat al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE), anul 2021 a reprezentat pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă punctul de plecare în dezvoltarea arhitecturii instituţionale şi legislative necesare implementării acestui nou instrument financiar, atât pentru România, cât şi la nivelul UE. Astfel, au fost puse bazele mecanismului de implementare a PNRR în România, pornind de la adoptarea legislaţiei specifice, operaţionalizarea structurilor la nivel instituţional, cât şi prin definirea mecanismului de management şi control şi a fluxurilor financiare.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 04 ianuarie 2022, ora 11:05

  In Romania daca esti apt de munca si esti „sarac lipit” vina este in cea mai mare parte a ta. Inseamna ca esti lenes, prost si neinstruit, dezorganizat sau betiv. Nu poti da vina pe stat, asta pot s-o faca cei din categoriile vulnerabile, pensionari, persoane cu dizabilitati etc.
  Mi-au ramas in minte imaginile dintr-o localitate din Oltenia, pompierii construiau diguri in urma unor inundatii iar localnici arau adunati toti la cîrciuma si se uitau cum lucreaza pompierii. Astfel de indivizi nu vor fi niciodata bogati pentru ca la ei nu exista cultura omului harnic.

 2. Nicu a spus: 04 ianuarie 2022, ora 09:24

  Dupa parerea mea decat sclav afara mai bine aici cu 500 euro si esti domn. Nu mai vorbim ca cei harnici si isteti castiga usor cei 2.000 euro dovada proprietatile si vilele mai mari ori mai mici , care rasar precum ciupercile dupa ploaie, in timp ce afara se inghesuie cate 5 -6 intr-o locuinta ,lucreaza cel putin 10 ore si se plang cand vin acasa.

 3. Dac Bulibas a spus: 03 ianuarie 2022, ora 11:58

  Ţările din Balcani rămân fără populaţie: „Mai bine să fii sclav afară pe 2.000 de euro decât acasă pe 300 de euro”
  Sursa : Digi 24.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517