00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

România înfruntă Anglia în al doilea meci de la Euro 2019

Scris de Constantin Demian, 21 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De la ora 19:30, la TVR 1

Etapa a doua a turneului final al Campionatului European de tineret aduce României un adversar infinit mai greu, mai valoros decât cel din primul tur. Este naţionala de tineret a Angliei, o echipă cu mulţi jucători de valoare care joacă la echipe de top din Premier League. Dar şi naţionala României, victorioasă în prima rundă, 4-1 cu Croaţia, a demonstrat că are valoare, că nu a ajuns întâmplător la Euro, că dispune de jucători cu un potenţial înalt şi că poate să se bată de la egal la egal cu echipele de top din Europa.

În plus, după confortabila victorie din faţa Croaţiei, tricolorii noştri au un moral excelent. Numai să nu se întoarcă acest atu în defavoarea lor. Adică meciul, adversarul, trebuie tratat cu seriozitate maximă. Să nu fim prea încrezători, superficiali, pentru că orice eroare poate fi taxată aspru de fotbaliştii englezi.

Despe formaţia pe care intenţionează Mirel Rădoi să o trimită în teren nu avem prea multe informaţii. Cum, de regulă, echipa victorioasă nu se schimbă, este puţin probabil ca Rădoi să opereze modificări. Totuşi, din raţiuni tactice, Anglia practicând un fotbal atletic, bazat pe forţă, Rădoi ar putea folosi un ”11” uşor schimbat faţă de cel din partida cu Croaţia. Probabil că n-o va face. Dar după jocul etalat marţi Florinel Coman, activ, combinativ în cele 30 de minute cât a jucat, ar putea fi preferat în locul lui Andrei Ivan. În ce îl priveşte pe sătmăreanul nostru, Adrian Rus va rămâne aproape sigur pe bancă. Dar nu este exclus ca el să intre în teren pe parcursul meciului.

Una peste alta, ne aşteptăm la un meci aspru în care tricolorii, cu un plus de tehnicitate, vor încerca să facă faţă unei echipe cu orgoliul rănit (1-2 în primul meci cu Franţa, după ce a condus cu 1-0). Iar după victoria din prima etapă, după jocul etalat de tricolori, noi nu mai putem spune că ”sperăm să nu pierdem”. Meciul trebuie câştigat.

Formaţiile probabile:
România: Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Ştefan, Băluţă, Coman, Hagi, Cicăldău, Puşcaş
Anglia: Henderson – Wan-Bissaka, Tomori, Clarke- Salter, Dasilva. Maddison, Foden, Choudhury, Kenny, Solanke, Abraham.

Partida se va disputa la Cesena cu începere de la ora 19.30 şi va fi arbitrată de Andreas Ekberg la centru, respectiv de Culum Mehmet şi Stefan Hallberg la cele două margini. Toţi sunt din Suedia.

Iubirorii fotbalului din România vor putea urmări acest meci în transmisie directă la TVR 1. În celălalt meci al etapei Franţa întâlneşte Croaţia, meci care va începe la ora 22:00.

CLASAMENT Grupa C
1.România 1 1 0 0 4-1 3
2.Franţa 1 1 0 0 2-1 3
3.Anglia 1 0 0 1 1-2 0
4.CRoaţia 1 0 0 1 1-4 0
Etapa 3: Franţa – România (24 iunie / 22:00), Croaţia – Anglia (24 iunie / 22:00).

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.