20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

Rockerii au regăsit la Aeroclub atmosfera boemă de festival

Scris de Vasile Andreica, 30 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prima ediţie Rock Camp Open Air Satu Mare continuă azi şi mâine cu 12 trupe

În aşteptarea primelor concerte

În aşteptarea primelor concerte

Au trecut mai bine de cinci ani de la ultimele ediţii Samfest Rock, iar comunitatea rockerilor sătmăreni şi prietenii lor din toată ţara – îi numărăm aici şi pe motociclişti, asociaţi mereu fenomenului rock – ducea lipsa unui weekend în care muzica puternică şi prietenia la cataramă să producă atmosfera tipică a festivalurilor.

Ieri curtea Aeroclubului sătmărean a regăsit forfota dinainte de rock, odată cu prima seară a noului festival Rock Camp Open Air Satu Mare. După orele prânzului au început să sosească oamenii cu corturile şi desigur motociclete care mai de care, iar ploaia torenţială nu i-a speriat pe cei care aşteptau primele concerte, mai ales câ pe la ora 18, când era programată pe scenă prima trupă, cerul şi-a regăsit seninătatea, iar aerul curat invita lumea la distracţie.

Prima seară au deschis-o două trupe timişorene, Aquila by LeoDevil şi Sanctuar, lăsând apoi loc invitaţilor străini: Firewind din Grecia, una dintre cele mai bune trupe de power metal pe plan mondial, compatrioţii din formaţia Terra Incognita, cu un sound mai eclectic, personal, germanii de la Victorious, cu un spectacol din care n-au lipsit laserele, cu tentă fantasy, şi Don Gatto, cea mai mare trupă hardcore punk din Ungaria.

Festivalul continuă, cu bere, grătare, jocuri şi mult rock, sâmbătă şi duminică. Accesul publicului se face de la ora 15 (desigur, cei veniţi cu cortul rămân în spaţiul de campare), iar biletele costă 40 de lei pentru o seară, abonamentele putându-se cumpăra la 80 de lei.

Sâmbătă vor evolua pe scenă Jinjer din Ucraina, unul din cele mai iubite nume in metalul actual, Eufobia, trupă de death’n’roll din Bulgaria, Show Your Face din Grecia (groove/thrashcore cu puternice influenţe de la trupe precum Pantera, Apey And The Pea, cea mai mare şi în formă trupă maghiară hard rock, cu riff-uri grele de tot, dar şi băimărenii de la Ska-nk, una din cele mai bune trupe punk din România, şi Ura de după Uşă, cu 25 de ani de carieră.

Duminică pe rockeri îi aşteaptă ucrainenii de la Sinoptik, bulgarii de la Magnetic, veteranii maghiari de la P.BOX (Pandora’s Box), o trupă ucraineană combinând sunetele aspre cu rockul clasic, Middle Finger, formaţia Gothic (care a împlinit de curând 25 de ani) şi sătmărenii din Black River Blues Band.

În cele două seri de weekend concertele încep în jurul orei 18. Rock Camp Open Air Edition este organizat de comunitatea hardcore sătmăreană şi agenţii  naţionale de impresariat, cu sprijinul Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.