20.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 01.30 Cultură 02.30 Natura ne cheamă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coţ. Titlul emisiunii: Bacul de la Pomi se apropie de pensie. 05.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Ilyes. Titlul emisiunii: Zona metropolitană şi dezvoltarea comunelor limitrofe.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Ioan Marcel Malanca. Titlul emisiunii: Să cunoaştem protopopiatul Negreşti Oaş. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Aurelia Fedorca, Eugen Kovacs. Titlul emisiunii: Război în PSD. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară 14.30 Teleshopping 15.00 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile.

Rockerii au regăsit la Aeroclub atmosfera boemă de festival

Scris de Vasile Andreica, 30 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prima ediţie Rock Camp Open Air Satu Mare continuă azi şi mâine cu 12 trupe

În aşteptarea primelor concerte

În aşteptarea primelor concerte

Au trecut mai bine de cinci ani de la ultimele ediţii Samfest Rock, iar comunitatea rockerilor sătmăreni şi prietenii lor din toată ţara – îi numărăm aici şi pe motociclişti, asociaţi mereu fenomenului rock – ducea lipsa unui weekend în care muzica puternică şi prietenia la cataramă să producă atmosfera tipică a festivalurilor.

Ieri curtea Aeroclubului sătmărean a regăsit forfota dinainte de rock, odată cu prima seară a noului festival Rock Camp Open Air Satu Mare. După orele prânzului au început să sosească oamenii cu corturile şi desigur motociclete care mai de care, iar ploaia torenţială nu i-a speriat pe cei care aşteptau primele concerte, mai ales câ pe la ora 18, când era programată pe scenă prima trupă, cerul şi-a regăsit seninătatea, iar aerul curat invita lumea la distracţie.

Prima seară au deschis-o două trupe timişorene, Aquila by LeoDevil şi Sanctuar, lăsând apoi loc invitaţilor străini: Firewind din Grecia, una dintre cele mai bune trupe de power metal pe plan mondial, compatrioţii din formaţia Terra Incognita, cu un sound mai eclectic, personal, germanii de la Victorious, cu un spectacol din care n-au lipsit laserele, cu tentă fantasy, şi Don Gatto, cea mai mare trupă hardcore punk din Ungaria.

Festivalul continuă, cu bere, grătare, jocuri şi mult rock, sâmbătă şi duminică. Accesul publicului se face de la ora 15 (desigur, cei veniţi cu cortul rămân în spaţiul de campare), iar biletele costă 40 de lei pentru o seară, abonamentele putându-se cumpăra la 80 de lei.

Sâmbătă vor evolua pe scenă Jinjer din Ucraina, unul din cele mai iubite nume in metalul actual, Eufobia, trupă de death’n’roll din Bulgaria, Show Your Face din Grecia (groove/thrashcore cu puternice influenţe de la trupe precum Pantera, Apey And The Pea, cea mai mare şi în formă trupă maghiară hard rock, cu riff-uri grele de tot, dar şi băimărenii de la Ska-nk, una din cele mai bune trupe punk din România, şi Ura de după Uşă, cu 25 de ani de carieră.

Duminică pe rockeri îi aşteaptă ucrainenii de la Sinoptik, bulgarii de la Magnetic, veteranii maghiari de la P.BOX (Pandora’s Box), o trupă ucraineană combinând sunetele aspre cu rockul clasic, Middle Finger, formaţia Gothic (care a împlinit de curând 25 de ani) şi sătmărenii din Black River Blues Band.

În cele două seri de weekend concertele încep în jurul orei 18. Rock Camp Open Air Edition este organizat de comunitatea hardcore sătmăreană şi agenţii  naţionale de impresariat, cu sprijinul Centrului Cultural “G.M. Zamfirescu”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.