Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugenm Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 02.30 Portret de artist – Valer Sasu 03.30 Serată de poezii 04.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ciprian Buzită. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Softa Markos. Titlul emisiunii: Legume exotice. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Aurelia Pop, Ioan Nintaş. Titlul emisiunii: Federaţia sanitas reîncepe seria protestelor de stradă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul Psihologic. 10.00 Dacia 1300 o masină care încă rezistă 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Radu Hutton. Titlul emisiunii: Pregătiri de Paşte în parohiile greco-catolice din Ciuperceni şi Dumbrava. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Alexandru Horvat, Eugen Kovacs, Horea Anderco.Titlul emisiunii: Ce decizie va lua preşedintele Iohannis în cazul Koveşi ?. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 14.35 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rudiger Mangel, Hilde Gott. Titlul emisiunii: Dezvoltarea serviciilor de psihiatrie. 15.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Ioan Man. Titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 16.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Olimpiu Micle. 17.35 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

Revista Rolling Stone a fost scoasă la vânzare

Scris de Vasile Andreica, 19 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Copertă Rolling Stone

Copertă Rolling Stone

Editorul revistei Rolling Stone a anunţat că a decis să scoată la vânzare pachetul majoritar de acţiuni pe care îl deţine în cadrul acestei publicaţii, informează BBC.

Rolling Stone, o revistă înfiinţată în urmă cu 50 de ani, este cunoscută pentru articolele sale dedicate muzicii şi culturii populare, dar include şi jurnalism politic şi secţiuni de comentarii.

Jann Wenner, fondatorul revistei, a deschis această publicaţie în San Francisco în 1967 în colaborare cu criticul muzical Ralph Gleason.

De atunci, publicaţia a rămas sub controlul companiei sale, Wenner Media.

Rolling Stone a fost timp de decenii o prezenţă constantă în peisajul comentariilor dedicate muzicii şi vieţii politice din Statele Unite.

Revista este renumită şi pentru copertele sale legendare, care, timp de mulţi ani, au reprezentat un simbol suprem al succesului şi al importanţei pe care le aveau diverşi cântăreţi şi trupe.

Artişti precum Jim Morrison, Madonna şi Lady Gaga au apărut de-a lungul anilor pe coperta revistei, dar şi preşedinţi, actori şi chiar papi.

Probabil că una dintre cele mai faimoase coperte ale revistei Rolling Stone a fost aceea ce a inclus o fotografie realizată de Annie Leibowitz cu regretatul solist al trupei The Beatles, John Lennon, culcat gol alături de soţia lui complet îmbrăcată, artista şi interpreta Yoko Ono.

Fotografia a devenit celebră şi datorită faptului că John Lennon a fost asasinat la doar câteva ore după realizarea acelei imagini.

Rolling Stone a reprezentat locul în care s-au format o întreagă generaţie de critici muzicali, precum Lester Bangs, dar şi jurnalişti pe tematici sociale şi politice, precum Tom Wolfe, Hunter S. Thompson şi PJ O’Rourke.

Cu toate acestea, reputaţia sa de promotor al jurnalismului de calitate a fost grav afectată după ce revista a publicat o ştire falsă în 2014 despre un presupus viol comis în campusul Universităţii Virginia.

Rolling Stone a retractat ştirea în 2015 şi a plătit daune financiare în urma unui proces în care publicaţia a fost acuzată de defăimare.

Recent, publicaţia s-a confruntat cu un mediu de afaceri tot mai dificil, în contextul în care întreaga industrie de publishing încearcă să se adapteze la migraţia cititorilor spre spaţiul online.

În pofida acestor aspecte, Wenner Media a anunţat că revista Rolling Stone are în continuare 60 de milioane de cititori în fiecare lună, iar prezenţa sa pe internet, inclusiv pe reţelele de socializare, a devenit tot mai pregnantă.

Wenner Media spune că explorează „opţiuni strategice” în această perioadă cu scopul de a asigura „cea mai bună poziţionare a brandului pentru o creştere viitoare”.

Wenner Media a vândut deja alte titluri ale sale, Us Weekly şi Men’s Journal, companiei American Media, publisherul tabloidului National Enquirer.

„Am făcut paşi foarte mari pentru a transforma Rolling Stone într-o companie multi-platformă şi suntem încântaţi să construim o casă potrivită pe fundaţia noastră puternică”, a declarat Gus Wenner, preşedintele şi directorul operativ de la Wenner Media, într-un comunicat.

Comunicatul nu precizează dacă publisherul american se află deja în discuţii cu potenţiali cumpărători.

BandLab Technologies, o companie cu sediul în Singapore, deţine la rândul ei 49% din acţiunile revistei Rolling Stones.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.