Reuniune a episcopilor catolici din întreaga ţară la Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 11 mai 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi, 11 mai 2023, de la ora 18.30 la Biserica ”Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din municipiul Satu Mare, episcopii greco-catolici din întreaga ţară vor celebra Sfânta Liturghie. Întrunirea ierarhilor are loc în contextul organizării în perioada 10-12 mai 2023, sesiunea de primăvară a Conferinţei Episcopilor Catolici din România, fiind găzduită de către Dieceza Romano-Catolică Satu Mare, anunţă Biroul de presă al Episcopiei Greco-Catolice Maramureş.

Din Conferinţa Episcopală Română fac parte toţi Episcopii catolici, de rit latin şi bizantin, din ţară. Zilele de întâlnire prevăd mai multe sesiuni de lucru, rugăciune împreună şi vizite în parohii şi la unele proiecte ale Episcopiei Romano-Catolice de Satu Mare.

La finalul sesiunii de primăvară, întreg Episcopatul Catolic este invitat să participe la pelerinajul anual de la Cimitirul Săracilor din Sighetu Marmaţiei, care se desfăşoară sâmbătă, 13 mai 2023.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517