Reţinut de poliţişti pentru ameninţare şi violare de domiciliu | Informaţia Zilei

Reţinut de poliţişti pentru ameninţare şi violare de domiciliu

Scris de Matei Larisa, 13 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost reţinut joi, 8 august, de către poliţişti după ce ar fi ameninţat o femeie iar ulterior ar fi pătruns în curtea locuinţei acesteia, fără drept.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Tăşnad a fost sesizată la data menţionată de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Săuca, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile a fost ameninţată de către un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Becheni, iar ulterior acesta a intrat în curtea locuinţei persoanei vătămate fără drept, femeia speriindu-se foarte tare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu, faţă de bărbat poliţiştii dispunând măsura reţinerii pentru 24 de ore iar în urma prezentării în faţa instanţei de judecată, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517