Image 1
Image 2

Reţetă simplă de paste cu rucola

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

  • 300-350 gr de paste
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 80 gr rucola
  • 150 gr brânză
    ulei de măsline
    80 gr măsline negre
    8-10 roşii cherry
    sare
    piper
    busuioc
  • cimbru
  • 50 ml vin alb

Pastele se pun la fiert. Între timp se toacă mărunt ceapa, usturoiul şi se pun la călit în puţin ulei de măsline.

Se adaugă vinul şi se lasă 3 minute după care punem şi brânza, măslinele, busuiocul şi cimbrul. Amestecăm până ce brânza se topeşte.

Înainte să luăm sosul de pe foc, cu aproximativ 4-5 minute, adăugăm rucola şi roşiile cherry.

Deasupra presărăm parmezan răzuit.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

O IDEE PE ZI

Borș rusesc /ucrainean cu dafin

Borşul rusesc era o delicatesă, este foarte uşor de pregătit. Conţine cam toate legumele pe care le avem toamna dar poate fi preparat şi în restul anotimpurilor. Acest borș se poate găti și fără carne. Dres cu ou și smântână e tot atât de gustos. În unele regiuni ale Ucrainei, carnea e înlocuită cu ciuperci (hribi uscați).