00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

Restaurantul Tei oferă o îmbinare fericită între modern şi tradiţie

Scris de Ionuţ Blăjean, 09 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Organizarea unei reuniuni reuşite, indiferent că ar fi vorba despre o zi de naştere, un botez, o întâlnire de afaceri, nu în ultimul rând a unui parastas în memoria unei persoane dragi trecute în eternitate, presupune alegerea unui local cu ambianţa necesară momentului în care să poată avea loc acel eveniment marcat.

Iată că de această dată suntem noi în măsură să vă facem o sugestie. Este vorba despre Restaurantul Tei, din Satu Mare, aflat la limita cartierului Carpaţi 1. Acolo găsiţi o ambianţă distinsă, plăcută, personal amabil, o ofertă bogată de produse culinare şi băuturi specifice localului, la preţuri rezonabile.

Binecunoscutul local s-a deschis ieri, 8 mai, după ample lucrări de reabilitare şi modernizare. Aşa cum probabil aţi putut remarca, localul a fost închis aproape 40 de zile, timp în care patronul Mircea Dobra şi echipa managerială a constructorului a încercat şi chiar a reuşit să fie realizate o serie de lucrări de reabilitare, modernizare şi de îmbunătăţire a condiţiilor oferite clienţilor.

Recepţia finală a lucrărilor şi sfinţirea localului au avut loc marţi, 7 mai, în prezenţa unui public numeros şi select. Ceremonia religioasă la care au asistat invitaţii la acest moment, practic un nou început al localului, a fost oficiată de preotul ortodox Marinel Corodan. Aşa cum se procedează în asemenea situaţii, preotul a rostit rugăciuni de binecuvântare la adresa echipei manageriale (Mircea, Melania, Oana şi Sergiu Dobra), a personalului care deserveşte această unitate modernă de alimentaţie publică, dar şi pe oaspeţi, respectiv viitorii clienţi ai localului.

După cum ne-a spus Mircea Dobra, patronul localului, prin lucrările de reabilitare şi modernizare, şef de proiect fiind Oana Dobra, membră a familiei, s-a urmărit realizarea unui ambient mai plăcut, condiţii de primire şi de deservire în ton cu pretenţiile în creştere ale clienţilor, parte dintre ei călătorind şi în străinătate. S-au ridicat standardele de deservire.

Interlocutorul nostru a subliniat faptul că în perioada efectuării lucrărilor de modernizare s-a trecut la reparaţii capitale şi în cazul dotărilor sau utilajelor din bucătărie. Schimbarea ambientului oferă consumatorilor posibilitatea de a petrece în local momente de relaxare alături de un personal receptiv la solicitările clienţilor. Această perioadă de nefuncţionare de aproape 40 de zile a permis o revizuire şi îmbunătăţire, dar şi completare a reţetarului în dorinţa de a răspunde pretenţiilor unui număr cât mai mare de consumatori.

La recepţia oferită de Mircea Dobra şi familia sa cu ocazia redeschiderii Restaurantului Tei din Satu Mare, au participat numeroşi invitaţi atât din rândurile oficialităţilor – directori de instituţii deconcentrate, mediul de afaceri, prieteni ai gazdei, nu în ultimul rând specialişti în ceea ce priveşte alimentaţia publică.

În urma modernizării, Restaurantul Tei oferă clienţilor o îmbinare fericită între modern şi tradiţie, în folosul celor care trec pragul primitorului local.

Cu acest prilej, în dorinţa unei colaborări eficiente în folosul clienţilor, la evenimentul inaugural a fost invitat şi Teodor Giurgiu, care şi-a prezentat prin intermediul unui somelier oferta de vinuri a Cramei Teodor, pe care o deţine la Răteşti.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.