Image 1
Image 2

Restaurantul Tei oferă o îmbinare fericită între modern şi tradiţie

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Organizarea unei reuniuni reuşite, indiferent că ar fi vorba despre o zi de naştere, un botez, o întâlnire de afaceri, nu în ultimul rând a unui parastas în memoria unei persoane dragi trecute în eternitate, presupune alegerea unui local cu ambianţa necesară momentului în care să poată avea loc acel eveniment marcat.

Iată că de această dată suntem noi în măsură să vă facem o sugestie. Este vorba despre Restaurantul Tei, din Satu Mare, aflat la limita cartierului Carpaţi 1. Acolo găsiţi o ambianţă distinsă, plăcută, personal amabil, o ofertă bogată de produse culinare şi băuturi specifice localului, la preţuri rezonabile.

Binecunoscutul local s-a deschis ieri, 8 mai, după ample lucrări de reabilitare şi modernizare. Aşa cum probabil aţi putut remarca, localul a fost închis aproape 40 de zile, timp în care patronul Mircea Dobra şi echipa managerială a constructorului a încercat şi chiar a reuşit să fie realizate o serie de lucrări de reabilitare, modernizare şi de îmbunătăţire a condiţiilor oferite clienţilor.

Recepţia finală a lucrărilor şi sfinţirea localului au avut loc marţi, 7 mai, în prezenţa unui public numeros şi select. Ceremonia religioasă la care au asistat invitaţii la acest moment, practic un nou început al localului, a fost oficiată de preotul ortodox Marinel Corodan. Aşa cum se procedează în asemenea situaţii, preotul a rostit rugăciuni de binecuvântare la adresa echipei manageriale (Mircea, Melania, Oana şi Sergiu Dobra), a personalului care deserveşte această unitate modernă de alimentaţie publică, dar şi pe oaspeţi, respectiv viitorii clienţi ai localului.

După cum ne-a spus Mircea Dobra, patronul localului, prin lucrările de reabilitare şi modernizare, şef de proiect fiind Oana Dobra, membră a familiei, s-a urmărit realizarea unui ambient mai plăcut, condiţii de primire şi de deservire în ton cu pretenţiile în creştere ale clienţilor, parte dintre ei călătorind şi în străinătate. S-au ridicat standardele de deservire.

Interlocutorul nostru a subliniat faptul că în perioada efectuării lucrărilor de modernizare s-a trecut la reparaţii capitale şi în cazul dotărilor sau utilajelor din bucătărie. Schimbarea ambientului oferă consumatorilor posibilitatea de a petrece în local momente de relaxare alături de un personal receptiv la solicitările clienţilor. Această perioadă de nefuncţionare de aproape 40 de zile a permis o revizuire şi îmbunătăţire, dar şi completare a reţetarului în dorinţa de a răspunde pretenţiilor unui număr cât mai mare de consumatori.

La recepţia oferită de Mircea Dobra şi familia sa cu ocazia redeschiderii Restaurantului Tei din Satu Mare, au participat numeroşi invitaţi atât din rândurile oficialităţilor – directori de instituţii deconcentrate, mediul de afaceri, prieteni ai gazdei, nu în ultimul rând specialişti în ceea ce priveşte alimentaţia publică.

În urma modernizării, Restaurantul Tei oferă clienţilor o îmbinare fericită între modern şi tradiţie, în folosul celor care trec pragul primitorului local.

Cu acest prilej, în dorinţa unei colaborări eficiente în folosul clienţilor, la evenimentul inaugural a fost invitat şi Teodor Giurgiu, care şi-a prezentat prin intermediul unui somelier oferta de vinuri a Cramei Teodor, pe care o deţine la Răteşti.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with