18.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Război total din cauza ordonanţei.(reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – 10x10 Născut în România 04.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Cum se asigură materialul lemnos pentru populaţie?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Tiberiu Vălean, Florin Hagău. Titlul emisiunii: Familia, celula de bază a societăţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Război total din cauza ordonanţei.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 14.30 Teleshopping 15.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 16.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 16.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – 10x10 Născut în România

Remiză între CSM-Olimpia Satu Mare şi Csenger

Scris de Constantin Demian, 10 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Scor final 2-2, după ce maghiarii au condus cu 2-0

În al doilea amical al sezonului, CSM – Olimpia Satu Mare a întâlnit miercuri o echipă din Csenger care activează în campionatul judeţean din Szabolcs-Szatmar Bereg. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2 după ce echipa maghiară a condus cu 2-0.

Începtul de meci a fost unul foarte slab pentru echipa sătmăreană care a comis câteva greşeli elementare în apărare. Drept urmare sătmărenii s-au văzut conduşi după 10 minute cu scorul de 2-0. Primul gol a fost marcat în minutul 2 când unul dintre atacanţii din Csenger a trimis cu capul, de la 8 metri, peste tânărul portar Molnar care a ieşit greşit. Apoi, în minutul zece formaţia sătmăreană a încasat un nou gol, şut din marginea careului mic, la colţul lung. Oarecum ciudat, antrenorul Ritli nu a părut foarte neliniştit după ce echipa lui a fost condusă cu 2-0. “Băieţii sunt obosiţi, au avut câteva antrenamente tari în ultimele zile. Ne revenim şi câştigăm meciul”, a spus de pe margine Zoltan Ritli. În parte, spusele antrenorului sătmărean s-au adeverit. Jucătorii de la CSM-Olimpia au jucat mai bine în continuare, au marcat două goluri şi au egalat. Dar nici n-au câştigat. Dar nici nu are o prea mare importanţă acest lucru în momentul de faţă. Important este ca greşelile constatate, şi au fost destul de multe, să fie corectate, să se lucreze la omogenizarea echipe. Oricum, axul echipei pare a fi Schwarckopf, Faur, Cădar. Altfel, trebuie să se impună o anumită disciplină tactică, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie respectate sarcinile de joc impuse de antrenor. Sigur, nu este uşor, dar nici prea mult timp nu este până începe campionatul. Aşa că toată lumea trebuie să pună osul la treabă. Evident, dacă se vrea performanţă.

Revenind la jocul de miercuri, jucătorii Olimpei s-au organizat rapid şi au început să apară şi ocaziile. Dar rând pe rând, Cădar, Nyilvan, Bordac au ratat ocaziile avute. Totuşi, până la pauză, echipa sătmăreană a redus din handicap graţie golului marcat de Faur din lovitură de la 11 metri acordată pentru un henţ în careu.

Imediat după pauză Cădar a egalat după ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.

CSM-Olimpia Satu Mare: Molnar – Maxim, Ritli, Bordac, Ionescu, Faur, Schwarckopf, Egri, Ştef, Nylvan, Cădar. Au mai intrat: Mate, Doroş, Ţoca, Revez, Ziman, Puşcaş. Antrenor: Zoltan Ritli.

Urmează amicalul cu Unirea Păuleşti de sâmbătă, ora 11:00, de pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.