21.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Claudiu Ţinca, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Iohannis, aproape hotărât să convoace referendum pe 26 mai.(reluare) 01.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fabrica Alu Menziken. 02.30 Cultură cu Laczko Eva, invitat: Thoroczkay Sandor. Titlul emisiunii: 15 Martie în Europa, în Ungaria, în Partium şi la Satu Mare. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Ionel Costescu. Titlul emisiunii: Asociaţia Codrenii şi programul de activitate pentru anul 2019. 04.30 Cultură – Moştenirea istorică şi culturală a oraşului Tăşnad. 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Câmpian. Titlul emisiuni: Viorel Câmpian raport la 4015 zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Juhan Bertalan. Titlul emisiunii: Reconstituirea unor rase de perumbei dispărute – Pestriţul de Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii: Cum învingem astenia de primăvară? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Pregătiri de sărbătoare la oraş şi la ţară. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Claudiu Ţinca, Ştefan Ressler. Titlul emisiuni: Iohannis, aproape hotărât să convoace referendum pe 26 mai.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Câmpian. Titlul emisiuni: Viorel Câmpian raport la 4015 zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fabrica Alu Menziken. 15.30 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitaţi: Marian Halas, Dragoş Polgar, Paul Cîmpan. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte campionatul naţional de judo U14 şi U16. 16.10 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Ionel Costescu. Titlul emisiunii: Asociaţia Codrenii şi programul de activitate pentru anul 2019. 17.30 Şedinţă de consiliu local Satu Mare . 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: CJAS adduce lămuriri privind contribuţiile la sănătate. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş

Remiză între CSM-Olimpia Satu Mare şi Csenger

Scris de Constantin Demian, 10 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Scor final 2-2, după ce maghiarii au condus cu 2-0

În al doilea amical al sezonului, CSM – Olimpia Satu Mare a întâlnit miercuri o echipă din Csenger care activează în campionatul judeţean din Szabolcs-Szatmar Bereg. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2 după ce echipa maghiară a condus cu 2-0.

Începtul de meci a fost unul foarte slab pentru echipa sătmăreană care a comis câteva greşeli elementare în apărare. Drept urmare sătmărenii s-au văzut conduşi după 10 minute cu scorul de 2-0. Primul gol a fost marcat în minutul 2 când unul dintre atacanţii din Csenger a trimis cu capul, de la 8 metri, peste tânărul portar Molnar care a ieşit greşit. Apoi, în minutul zece formaţia sătmăreană a încasat un nou gol, şut din marginea careului mic, la colţul lung. Oarecum ciudat, antrenorul Ritli nu a părut foarte neliniştit după ce echipa lui a fost condusă cu 2-0. “Băieţii sunt obosiţi, au avut câteva antrenamente tari în ultimele zile. Ne revenim şi câştigăm meciul”, a spus de pe margine Zoltan Ritli. În parte, spusele antrenorului sătmărean s-au adeverit. Jucătorii de la CSM-Olimpia au jucat mai bine în continuare, au marcat două goluri şi au egalat. Dar nici n-au câştigat. Dar nici nu are o prea mare importanţă acest lucru în momentul de faţă. Important este ca greşelile constatate, şi au fost destul de multe, să fie corectate, să se lucreze la omogenizarea echipe. Oricum, axul echipei pare a fi Schwarckopf, Faur, Cădar. Altfel, trebuie să se impună o anumită disciplină tactică, iar jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie respectate sarcinile de joc impuse de antrenor. Sigur, nu este uşor, dar nici prea mult timp nu este până începe campionatul. Aşa că toată lumea trebuie să pună osul la treabă. Evident, dacă se vrea performanţă.

Revenind la jocul de miercuri, jucătorii Olimpei s-au organizat rapid şi au început să apară şi ocaziile. Dar rând pe rând, Cădar, Nyilvan, Bordac au ratat ocaziile avute. Totuşi, până la pauză, echipa sătmăreană a redus din handicap graţie golului marcat de Faur din lovitură de la 11 metri acordată pentru un henţ în careu.

Imediat după pauză Cădar a egalat după ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.

CSM-Olimpia Satu Mare: Molnar – Maxim, Ritli, Bordac, Ionescu, Faur, Schwarckopf, Egri, Ştef, Nylvan, Cădar. Au mai intrat: Mate, Doroş, Ţoca, Revez, Ziman, Puşcaş. Antrenor: Zoltan Ritli.

Urmează amicalul cu Unirea Păuleşti de sâmbătă, ora 11:00, de pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.