Reînscrierea la grădiniţă începe din 25 mai | Informaţia Zilei

Reînscrierea la grădiniţă începe din 25 mai

Scris de Vasile Nechita, 19 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Reînscrierea copiilor care frecventează grădiniţa în acest an şcolar şi doresc să o frecventeze şi în anul şcolar 2020-2021 se va desfăşura în perioada 25 mai – 5 iunie.


Opţiunile se pot transmite şi prin poştă electronică, telefonic sau fax. Orarul reînscrierilor va fi stabilit de conducerea unităţii de învăţământ şi va fi afişat, la loc vizibil, în fiecare grădiniţă, pentru informarea părinţilor şi a publicului interesat, inclusiv pe site-ul acesteia (dacă există) şi pe site-ul inspectoratului şcolar. Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere, conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor mai posta pe site-ul unităţii de învăţă­mânt/ISJ şi, la vedere, pentru toţi cei interesaţi, următoarele informaţii: capacitatea instituţiei (numărul de copii pentru care a fost proiectată); numărul de locuri aprobat prin planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2020-2021 (pe grupe de vârstă: mică, mijlocie, mare); criteriile generale şi criteriile specifice pentru înscrierea copiilor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345