00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

Referendum în România pentru redefinirea familiei

Referendum in Romania pentru redefinirea familiei

Referendum in Romania pentru redefinirea familiei

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că susţine un referendum în ceea ce priveşte redefinirea familiei, cerut printr-o petiţie de 3 milioane de persoane

, afirmând că la Bruxelles este catalogat „un conservator” pentru că susţine iniţiativa.

„Am înţeles că la Bruxelles eu sunt catalogat ca şi un conservator pentru faptul că susţin o iniţiativă semnată de milioane de români. Eu nu cedez. O iniţiativă semnată de atâtea milioane de români nu poate fi tratată fără importanţă.

(…) După ce pronunţă românii, atunci putem discuta, putem accepta toate criticile. Dar dacă cumva românii se pronunţă într-un fel care îi deranjează pe alţii?”, a explicat Liviu Dragnea.

Camera Deputaţilor a adoptat în mai 2017 iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni.

Abonează-te acum Online!
 1. ALEX al V-lea a spus: 02 martie 2018, ora 19:25

  Cheltuiala inutila. Atata timp cat rezultatele acestora nu se iau in seama, ce rost mai au?

 2. Hmm a spus: 02 martie 2018, ora 13:19

  Infractorul dragnea, mai întâi ar trebui să aplice voinţa poporului de la referendumul din 22.11.2009, ăn care poporul şi-a ales un parlament unicameral format din maxim 300 de parlamentari, şi să iniţieze procedura de modificare a constituţiei pentru acest vot!

 3. Dac Bulibas a spus: 02 martie 2018, ora 12:00

  @Babacule, ! stiu ca esti un limitat ca urmare iti aduc la cunostinta ca nu toti cei care se casatoresc o fac numai/(sau si) din dragoste. Unii o fac din principiu ca sa nu zica lumea ca nu au fost doriti de nimeni sau o fac ca sa nu ramana singuri, altii o fac din interese, siguranta, etc. In litera legii doar „libera consimtire „conteaza in casatorie si nimic altceva . ( Poti sa te casatoresti si cu calaul tau !…, nu intereseaza pe nimeni)

 4. Babacu a spus: 02 martie 2018, ora 11:00

  Are dreptate @Dac Bulibas, vreti sa atentati la libertatea de alegere? Fiecare sa se casatoreasca cu cine vrea, dar sa nu ne ceara sa votam! Uite de exemplu UDMR-ul, se „casatoreste” cind cu PDL-ul, cind cu PNL-ul, cind cu PSD-ul. Poti sa te pui contra dragostei?

 5. Dac Bulibas a spus: 02 martie 2018, ora 10:30

  In Romania la alte nationalitati ar trebui trecuti si acesti 3 milioane de cetateni Bigoti care au semnat aceasta Petitie !.

 6. Dac Bulibas a spus: 02 martie 2018, ora 10:24

  De ce ar trebui sa ne pronuntam „…intr-un fel care îi deranjează pe alţii,…” care in fapt nu ne deranjeaza cu nimica ?. De ce ar trebui sa-i obligam pe altii sa fie ca si noi majoritatea daca acestia au alta mentalitate ?. Unde a ajuns libertatea de a alege al omului ? Cine suntem noi ca sa decidem ce este bun pt. unii sau altii ?. Fiecare sa-si ia in mana soarta lui si sa se casatoreasca asa cum isi doreste, intrucat nu afecteaza pe nimeni !. Numai bigotii nu inteleg acest lucru si doresc impuneri cu care lovesc in viata personala al celuilalt.

 7. D-REX a spus: 02 martie 2018, ora 09:13

  FAMILIA CU 1 ( una ) SOTIE . DRAGNEA SI TARICEANU NU MERG LA VOT.

 8. Ioan a spus: 02 martie 2018, ora 08:08

  De atâta conservatorism şi respect pentru familia tradiţională, DRACnea îşi ia o nouă soţie, doar de 26 de ani…?! Are un exemplu bun, pe amicului său tĂRICEANU!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.