21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Reese Witherspoon şi Nicole Kidman, plătite cu un milion de dolari pe episod

Scris de Vasile Andreica, 21 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Reese Witherspoon şi Nicole Kidman

Reese Witherspoon şi Nicole Kidman

Actriţele Reese Witherspoon şi Nicole Kidman vor fi plătite cu aproximativ un milion de dolari pe episod pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies”, după ce intrarea companiei Apple în domeniul conţinutului original bazat pe scenarii a dus la creşterea nivelului salarial al actorilor din producţiile de televiziune, scrie hollywoodreporter.com.

Apple, care debutează în domeniul conţinutului bazat pe scenarii cu un buget estimat la un miliard de dolari, a plătit recent, potrivit unor surse, peste 1,25 de milioane de dolari pe episod vedetelor Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon, pentru serialul său de 20 de episoade, al cărui titlu nu a fost anunţat încă. Aceste salarii includ şi taxe pentru producţia executivă şi procente din profitul show-ului.

Potrivit unor surse, aceste salarii oferite de Apple au avut un efect asupra celui de-al doilea sezon anunţat recent al serialului HBO de succes, „Big Little Lies”.

Drama scrisă şi regizată de David E. Kelley a fost propusă iniţial drept un serial cu un număr de episoade stabilit de la început, Witherspoon şi Nicole Kidman aducând cartea scrisă de Liane Moriarty la HBO, după ce artistele au propus proiectul drept un lungmetraj. Astfel, HBO nu a avut acorduri pentru un al doilea sezon al serialului cu niciun actor din distribuţie.

După succesul înregistrat de show, care a fost premiat cu Emmy şi un Glob de Aur, HBO a trebuit să stabilească noi acorduri cu membrii distribuţiei pentru un al doilea sezon.

Potrivit surselor, Witherspoon şi Kidman au primit între 250.000 de dolari şi 350.000 de dolari pe episod pentru primul sezon, plus taxe pentru producţie executivă şi procente din profitul show-ului.

Aceste cifre au crescut considerabil pentru cel de-al doilea sezon, nu doar datorită succesului show-ului, ci şi datorită salariului mare pe care Witherspoon l-a primit de la Apple.

Alte actriţe care fac parte din distribuţia serialului, precum Zoe Kravitz, ar primi, de asemenea salarii mai mari. Kravitz, care a primit 380.000 de dolari pentru primul sezon, va ajunge să primească 3 milioane de dolari pentru cel de-al doilea sezon. Shailene Woodley, care a câştigat 1,7 milioane de dolari pentru primul sezon, va primi, de asemenea, o sumă mai mare.

Potrivit unui agent din această industrie, dacă HBO îi plăteşte actriţei Reese Witherspoon atât cât îi plăteşte Apple, acest lucru va duce la creşterea întregului „ecosistem” al salariilor actorilor de televiziune.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon sunt programate în primăvară, dar sezonul nu va fi lansat până în anul 2019. Potrivit unor surse, actorii din distribuţie nu au semnat contracte încă pentru un al treilea sezon.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.