00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 01.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 04.00 Concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti” 05.30 Cultură, Comemorare de ziua eroilor la Gerăuşa. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Avram. Titlul emisiuni: Expoziţia de cai şi competiţia de atelaje se impune ca o tradiţie.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiuni: Cum îl putem cunoaşte pe Dumnezeu? 10.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Tiberiu Markos, Alexandru Horvat, Adelin Ghiarfaş . Titlul emisiunii: Iohannis cere vot anticipat şi prin corespondenţă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 15.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Lohan. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între realitate şi necesitate. 16.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Petrică Mureşan. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Ciută. Titlul emisiuni: Daniela Ciută – raport la 1720 de zile. 20.06.2019

Răzvan Prodan a semnat cu „U” Cluj

Scris de Constantin Demian, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Foto: Cristian Cosma, fcuniversitateacluj.ro

Foto: Cristian Cosma, fcuniversitateacluj.ro

La reunirea Universităţii Cluj de joi după-amiază au fost prezenţi mai mulţi jucători noi. Printre aceştia s-a aflat şi Răzvan Prodan, nimeni altul decât fiul lui Didi Prodan. În vârstă de 19 ani, Răzvan joacă pe postul de fundaş central, la fel ca şi Didi care a făcut carieră pe acest post.

Răzvan a început fotbalul la un club privat, o filieră în Bucureşti a lui Atletico Madrid (echipă la care a jucat Didi Prodan). A mai evoluat apoi pentru scurte perioade de timp la CSA Steaua (Liga 4), Viitorul şi Farul Constanţa. Acum a ajuns la “U” Cluj, iar Bogdan Lobonţ, antrenorul “studenţilor” a avut cuvinte de laudă despre el.

“Calităţi are. Nu ştiu câţi tineri de vârsta lui arată aşa din punct de vedere fizic. Are mult de învăţat, dar este un băiat deschis, receptiv şi o să facă treabă în fotbal”, a spus Bogdan Lobonţ pentru site-ul liga2.ro.

Lotul Universităţii se va pregăti o vreme pe plan local după care, în intervalul 28 ianuarie – 9 februarie clujenii vor efectua un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa şi patru meciuri amicale.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 13 ianuarie 2019, ora 16:13

    Poate niste calitati are dar oare are si talent ?, Ma indoiesc !!!. Numai cu calitatile lui mare branza nu face !.Si tatal lui a fost un fotbalist mediocru, insignifiant la nivel european si mondial. Ca urmare,……

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.