10.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 03.30 Spectacol de teatru 04.47 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 06.00 Portret de artist 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 09.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 10.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 11.20 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici , invitaţi: Călin Durla, Ecaterina Andronescu, Maria Reiz, Claudiu Mondici . Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu şcoala? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Pataki Csaba, Gabriel Zetea, Adrian Albu. Titlul emisiunii: Premierul anunţă că bugetarii vor merge în şomaj tehnic.(reluare) 15.40 Teleshopping 16.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Dumuţa. Titlul emisiunii: Zootehnia şi implicaţiile Coronavirusului. 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Războiul comercial dintre SUA şi China s-ar putea încheia cu pacea din Iowa

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele american Donald Trump a sugerat că mult aşteptatul acord comercial cu China ar putea fi semnat în statul agricol Iowa, care a fost grav afectat de tarife în cele 16 luni de război comercial dintre Statele Unite şi China, cele mai mari două economii ale lumii, transmite Reuters.

Trump a declarat vineri seara că negocierile pentru ”faza întâi” a acordului comercial decurg bine şi că speră ca acordul să fie semnat cu preşedintele chinez Xi Jinping în Statele Unite, atunci când discuţiile vor fi finalizate. ”Analizăm mai multe locaţii. Ar putea fi chiar în Iowa. Discutăm despre locaţii, dar trebuie mai întâi să încheiem acordurile”, a spus Trump la Casa Albă.

Trump şi Xi se aşteptau să semneze acordul la summitul pentru Cooperare Economică în Asia Pacific (APEC), care urma să aibă loc pe 16-17 noiembrie, dar planurile au fost anulate miercuri, când Chile a anunţat că nu poate fi gazda evenimentului din cauza protestelor din ţară.

Trump a spus că ar prefera ca semnarea acordului să aibă loc în Statele Unite. Întrebat dacă şi Xi ar fi de acord, Trump a spus: ”Ar fi”. Preşedintele american a spus că Iowa, un stat de o importanţă majoră pentru alegerile prezidenţiale din 2020, ar fi un loc potrivit.

”Ne gândim la Iowa, ştiţi de ce, pentru că ar fi cea mai mare comandă din istoria fermierilor. Aşa că pentru mine Iowa este justificată. Iubesc Iowa. Este o posibilitate”, a spus preşedintele.

Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din 2016 în Iowa, cu 51,1% din voturi, comparativ cu 41,7% din voturi obţinute de democrata Hillary Clinton.

Preşedintele a obţinut în Iowa cea mai mare diferenţă de voturi comparativ cu oricare alt candidat republican de la alegerea preşedintelui Ronald Reagan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.