08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Rareş Bogdan, atac la Dan Barna

Scris de I. Z., 18 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a afirmat că Dan Barna ar trebui să „mai lase aroganţele”, să nu ajungă ca Adrin Năstase. Reacţia lui Rareş Bogdan vine după ce liderul USR a criticat opţiunea PNL de a avea candidat propriu pentru Bucureşti. „Barna reprezintă un partid de 12%”, a subliniat el.

„Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganţele. Sfatul meu prietenesc, colegial, este să mai lase aroganţele. Din politica românească cel mai arogant om a fost Adrian Năstase şi a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase”, a declarat europarlamentarul Rareş Bogdan. Acesta a adăugat că scorul PNL la ultimele alegeri este mai mare, iar liberalii conduc primării mari din România.

„Domnul Barna reprezintă un partid care la ultimele alegeri a luat 12% din câte îmi amintesc.Noi reprezentăm un partid care a câştigat alegerile, care în primul tur a câştigat cu un scor de aproape 40%. La alegerile europarlamentare Partidul Naţional Liberal a fost primul partid pe ţară şi a luat un scor de 28%. Domnul Barna reprezintă un partid care a luat 22% sau 23%. PNL are 1.100 de primari, domnul Barna reprezintă un partid care nu are niciun primar”, mai spune acesta.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 18 ianuarie 2020, ora 12:51

    Imi place cand prostii astia se paruiesc !…..Dupa plata si rasplata, nu-i vad bine pe PNL-isti pt. ca au amanat dublarea alocatiilor pt. copii. O sa plateasca cu varf si indesat pt. asta la alegerile urmatoare. De pensiile speciale nu s-au atins, bani pt marirea bugetului serviciilor SRI,SIE, SPP si al cabinetului prezidential au alocat derbedeii neamului si inca prin asumarea raspunderii !!!. Sa mearga la dracu ! impreuna cu PSD…..

  2. ulpius a spus: 18 ianuarie 2020, ora 09:27

    Vede paiul din ochiul lui BARNA ,dar BÂRNA din ochiul săau nu.Comparatia dintre Nastase şi Barna cred ca este ….neavenită ,distantă mare….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.