Raluca Prună ameninţă că îl va da în judecată pe Ponta

Scris de Mioara Maxim, 05 august 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Raluca Prună susţine că îl va acţiona în instanţă pe Victor Ponta dacă o va mai calomnia, ministrul Justiţiei anunţându-şi intenţia pe pagina de Facebook, după ce fostul premier a avut o postare în care ar fi făcut referiri la Raluca Prună ca fiind „stalinistă”.

„Un tip pe nume V.V Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii şi cum că aş fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aş fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc şi el e (încă) în politica mare. Îl anunţ public – ca avocat intrat pe bune în profesie, că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanţă astfel de afirmaţii. Poate îşi ia un avocat neintrat pe uşa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raţionali, care au silogismul acasă şi care cunosc rigorile legii. Pe cei mulţi, scârbiţi de cum sunteţi reprezentaţi, de aici şi de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecţie: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pentru VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)”, a scris Raluca Prună joi seara pe pagina sa de Facebook.

Reacţia ministrului Justiţiei a venit după ce Victor Ponta postase anterior pe Facebook un mesaj de felicitări, destinat Primarului General al Capitalei, în finalul căruia făcea referiri la Raluca Prună şi Monica Macovei, relatează Mediafax.

„Felicitări Gabrielei Firea şi tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poarta numele în Bucureşti! Atitudinile şi abordările fasciste şi securiste care sunt atât de prezente în viaţa publică din România anului 2016 (şi în baza cărora toţi pigmeii îl „înfierau” cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată! Când o să facem un Memorial al Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo şi încăperi cu numele „Monica Macovei” şi „Raluca Prună”! Merită tovarăşele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517