Image 1
Image 2

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Zilele caniculare aduc cu ele pierderea de lichide şi vitamine din corp din cauza transpiraţiei abundente. Limonada naturală cu lămâie şi miere preparată chiar de voi va diminua din acest dezechilibru. Plus că vă va da un plus de răcoare şi prospeţime
150 g zahar sau 4-5 linguri de miere de albine
2 lămâi mari
6 – 7 pahare cu apă plată sau minerală, după preferinţă.

Cum faceţi;
Amestecati mierea cu putina apă până se dizolvă după care adăugaţi sucul de lămîie cu tot cu pulpă.
Adăugaţi cîteva frunzuliţe de mentă proaspătă sau frunze de de lămăiţă, care vor da o savoare personală limonadei voastre.

Secretul meu; în zilele caniculare adăugaţi şi 3-4 feliuţe de ghimbir proasăt pentru a face limonada mai fresh.

Adaugaţi cuburi de gheaţă din belşug sau răciţi limonada la frigider după care se poate servi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Maafe, tocană africană de arahide

Maafe, tocană africană cu arahide

Această tocană tradițională, denumită ocazional și sos sau supă, este savurată în Africa de Vest și Centrală, dar se crede că își are originea printre oamenii Bambara din Mali. Vine în numeroase variante regionale, dar fiecare versiune este creată cu alune prăjite care sunt măcinate în făină și fac sosul de bază al felului de mâncare.

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă