Pugiliştii de la Voinţa Satu Mare aduc în continuare rezultate bune | Informaţia Zilei

Pugiliştii de la Voinţa Satu Mare aduc în continuare rezultate bune

Scris de Ionuţ Blăjean, 21 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La Cluj-Napoca s-a desfăşurat zilele trecute Cupa Centenarului la box. Un turneu care a strâns aproximativ 120 de pugilişti din România, Ungaria, Slovacia şi Serbia. În ceea ce ne priveşte pe noi, CS Voinţa Satu Mare a avut în ring trei sportivi. Şi toţi trei au încheiat turneul pe primul loc.

La cadeţi, Attila Molnar s-a impus la 48 kg cu Adrian :anta (U. Cluj), scor 3-0, iar Attila Kiss a încheiat pe primul loc la 56 kg după ce a câştigat prin abandon contra lui Adrian Toth (Ungaria). La juniori, Bogar Rudolf l-a bătut pe Matys Milan (Voinţa Cluj). Sportivii sunt antrenaţi de Gheorghe Sabău. Pentru clubul sătmărean urmează Cupa Voinţa, Memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. Un turneu pe care clubul sătmărean îl va organiza la finalul lunii iunie. Altfel, Attila Kiss va merge într-un stagiu de pregătire de cadeţi la Hunedoara, cu lotul naţional, după care tot într-un cantonament în Ucraina.

Gheorghe Sabău face şi selecţie pentru copiii născuţi între anii 2005 şi 2008. Informaţii: 0755.480.205.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517