Pugiliştii de la CS Voinţa Satu Mare au susţinut un meci de pregătire cu CS Sighetu Marmaţiei | Informaţia Zilei

Pugiliştii de la CS Voinţa Satu Mare au susţinut un meci de pregătire cu CS Sighetu Marmaţiei

Scris de Ionuţ Blăjean, 12 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pugiliştii de la CS Voinţa Satu Mare îşi continuă pregătirea în vederea competiţiilor oficiale din această primăvară, de cadeţi şi juniori. Drept urmare, zilele trecute s-au deplasat acasă la clubul CS Sighetu Marmaţiei în vederea disputării unor meciuri amicale. Aşa cum am precizat şi mai sus, am avut sătmăreni la cadeţi şi juniori. Unii au câştigat, alţii au pierdut.

Adrian Bonea s-a impus la punct cu Alex Coman la 50 de kilograme, iar Attila Molnar a câştigat prin abandon cu Florin Coman, la 52 de kilograme. O altă victorie i-a aparţinut lui Attila Kiss în faţa lui Vlăduţ Arba, la 63 de kilograme.

Suranyi Botond a înregistrat o înfrângere cu Marin Albu, la 63 de kilograme, la fel şi David Hiripi la 64 de kilograme. În fine, Valentin Campa a câştigat la puncte la 88 de kilograme.

Pentru elevii lui Gheorghe Sabău urmează Cupa Mărţişorului de la Oradea. Se aduc mulţumiri sponsorilor şi preşedintelui Ioan Ghere de la Voinţa. În continuare se face selecţie pentru copiii născuţi între 2006 şi 2010 şi oferă cursuri de autoapărare, indiferent de vârstă. Informaţii suplimentare: 0755.480.205 – Gheorghe Sabău.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517