22.11.2019 00.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Constantin Răduc. Titlul emisiunii: Arbuştii fructiferi – culturi de nişă. 05.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Voicu Sichet. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 10.00 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. 10.30 Opinii ale scriitorilor pe marginea concursului de pălincă de la Poesis 11.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitaţi: Ştefania Boca, Liviana Chiorean, Irina Tămăşan. Titlul emisiunii: Ziua Naţională Fără Tutun şi prevenirea victimizării minorilor. (reluare) 14.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Bota, Adrian Cozma, Gabriel Zetea, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se confruntă de la distanţă.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Şedinţă de Consiliu Local Satu Mare 16.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Ultimii dogari din Turulung. 17.30 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 18.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Stancovici Ionuţ, Cherecheş Adrian. Titlul emisiunii: Din caiac pe schiuri. (reluare)

Pugiliştii de la CS Voinţa Satu Mare au luptat la Câmpia Turzii

Scris de Ionuţ Blăjean, 24 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Secţia de box de la CS Voinţa Satu Mare, antrenată de Vasile Sabău, s-a aflat în 20 iunie la Memorialul “Vasile Tătaru” desfăşurat la Câmpia Turzii. În total au ajuns acolo 76 de sportivi de la 10 cluburi din ţară. Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de patru sportivi, doi la cadeţi şi doi la juniori.

La cadeţi Attila Molnar a câştigat la puncte cu Cozma Casian din Câmpia Turzii, la 48 kilograme, iar Attila Kiss s-a impus şi el la puncte cu Laurenţiu Brănişteanu din Orăştie, la 59 kg.

La juniori, Daniel Ligner pierde la puncte cu Paul Făgădaru (Voinţa Cluj), la 57 kg, la fel şi Rudolf cu Dacian Brănişteanu (Orăştie), la 63 kg.

Altfel, urmează Cupa Voinţa Satu Mare – Memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. Actuala ediţie este programată pentru zilele de 28 şi 29 iulie în sala de sport a liceului Constantin Brâncuşi. Cu această ocazie va avea loc şi o nouă întâlnire a fostelor glorii sătmărene la box. Cu toţii sunt aşteptaţi la evenimentul din weekend. Vom reveni cu alte informaţii zilele următoare. Totodată, antrenorul Gheorghe Sabău este invitatul emisiunii Panoramic Sportiv din această seară. Emisiunea începe la ora 22:00 pe Informaţia TV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.