10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Psiho-oncologii sătmăreni premiaţi pentru activitatea desfăşurată la nivel local

Scris de Mihaela Ghiţă, 05 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O delegaţie a Asociaţiei de Psiho-Oncologie HMN din Satu Mare a participat în perioada 27 – 30 iunie 2019 la cea de-a XI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer.

Evenimentul din acest an s-a desfăşurat la Poiana Braşov şi a avut ca temă „Imunoterapia, prezent şi viitor”. Delegaţia sătmăreană a fost formată din specialiştii: preşedintele Asociaţiei de Psiho-Oncologie – Lucreţia Kabai, Hancsiki Cornelia şi Livia |oca. Cu acest prilej Asociaţia a primit o diplomă de merit pentru activitatea desfăşurată pe plan local.

Participantele au apreciat valoarea lucrărilor prezentate, a subiectelor dezbătute cât şi a profesioniştilor cu putere de decizie în facilitarea demersului terapeutic favorabil pacienţilor bolnavi de cancer.

Au fost de faţă: Conf. Dr. Loreta Diana Păun – Consilier de Stat în cadrul Departamentului de Sănătate Publică din Administraţia Prezidenţială, Dr. Cristian Vasile Grasu – Secretar de Stat in Ministerul Sănătăţii, Prof. Achimaţ Cadariu Patriciu – fost ministru al Sănătaţii în guvernul Dacian Cioloţ .

Prin prezenţa unor specialişti din cele mai importante structuri decizonale a fost remarcată preocuparea la nivel înalt faţă de bolnavul oncologic atât sub aspectul prevenţiei cât şi a tratamentelor tot mai performante.

Noutăţi în abordarea multidisciplinară a bolii oncologice au fost aduse de medici oncologi din principalele centre universitare din Cluj, Iaşi, Timişoara, Bucureşti, Craiova care au pus la punct şi un sistem de informare şi acces la toate tratamentele pe care le pot oferi.

Asociaţia de Psiho-Oncologie HMN din Satu Mare prin preşedinta Kabai Lucreţia şi Hancsiki Cornelia stau la dispoziţia tuturor celor interesaţi să cunoască mai multe informaţii despre activitatea pe care o desfăşoară, dar şi a noutăţilor în materie de tratament oncologic.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.