00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

PSD nu doreşte o alianţă la guvernare cu UDMR. De ce?

Scris de I. Z., 02 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi seara că nu îşi doreşte o alianţă cu UDMR la guvernare, menţionând că singurul partid alături de care ar forma o majoritate ar fi ALDE.

Preşedintele PSD nu a făcut o simplă declaraţie. Deranjant este tonul: „Eu nu vreau să facem alianţă cu UDMR-ul la guvernare. Punct!”

Trecând peste faptul că Liviu Dragnea îşi exprimă încrederea că PSD şi ALDE vor obţine suficiente voturi pentru a reuşi să treacă de 50% ca să poată guverna singuri, Liviu Dragnea lansează partidul într-o dispută cu caracter etnic.

După apariţia PRU, partid cu un program naţional excesiv, şi celelalte partide încep să capteze atenţia acelei părţi dintre alegători care înainte votau PRM sau PUNR.

  PSD consideră că  UDMR este o  formaţiune politică radicală, care atentează la unitatea naţională a României sau PSD se dezice de UDMR din motive electorale? Fiecare alegător, mai ales din zonele cu populaţie mixtă se vor gândi la aceste aspecte.

Pentru clarificarea unor astfel de probleme, foarte sensibile, vă rugăm să răspundeţi la următoarele întrebări, eventual să comentaţi la modul cel mai serios pe marginea acestor întrebări:

UDMR este o formaţiune radicală?

PSD mizează pe alegătorii români naţionalişti?

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 15 noiembrie 2016, ora 11:45

  @Babacule !, Daca pt. romani Ziua Nationala pusa pe 1 Decembrie – ziua Rezolutiei de la Alba Iulia este zi de sarbatoare, pt. maghiarii din Transilvania este zi de doliu deoarece nu ati respectat Rezolutia facute de voi romanii transilvaneni cu privire la maghiari !!!. Cand veti respecta si aplica Rezolutia de la Alba Iulia din 1918 facuta de voi romanii cu privire la maghiari numai atunci vor avea si maghiarii ce sarbatori alaturi de romani !. In contextul actual, reactiile romanilor la sentimentele maghiarimii nu sunt justificate !.

 2. Babacu a spus: 14 noiembrie 2016, ora 13:24

  @Dac Bulibas: cind un udemerist primitiv si cu un caracter infect (Hunor) face asemenea declaratii despre Ziua Nationala a Romaniei, nu te mira ca apar astfel de reactii, ele sint perfect justificate.

 3. Dac Bulibas a spus: 14 noiembrie 2016, ora 10:50

  Constat cu stupoare ca mai exista unii ca @Honda mai prejos decat tiganul si care habar nu au de istoria Transilvaniei !. Maghiarii sunt ai Transilvaniei nu ai Romaniei !. Pt. maghiari, Transilvania reprezinta doar o Colonie al Romaniei, nimic altceva!. Pana la daruire (Trianon), Transilvania nu a fost niciodata Romania !!!.

 4. Honda a spus: 13 noiembrie 2016, ora 20:24

  Alo administratorul eşti cumva ungur?

 5. Honda a spus: 13 noiembrie 2016, ora 20:17

  UDMR = Uniunea Dementilor Mintali din România.
  Nu au ce cauta în România.Sa fie clar România este a Românilor

 6. una a spus: 12 noiembrie 2016, ora 19:03

  ASA SA FIE !!!

 7. Dac Bulibas a spus: 07 noiembrie 2016, ora 13:26

  Vad ca administratorului ii place de @Babacu ca replica mea la comentariile lui nu a mai afisat. Asta , in numele transparentei !.

 8. suporter a spus: 06 noiembrie 2016, ora 20:15

  de ce nu afisati comentariile? nu va sant pe plac ?

 9. suporter a spus: 06 noiembrie 2016, ora 21:11

  da ce se cred deja castigatori cei de la psd? prost e cel ce voteaza cu comunisti

 10. alinaalinuta566@yahoo.com a spus: 06 noiembrie 2016, ora 15:40

  da,liviu dragnea,mai asteptati,pana cand se cearta cu tariceanu,ca nu e omul care inghite orice,sapoi sa vezi,cum a spus basescu,dupa ruperea ,usl,udmr ul un partener de nadejde,asa ca ,mai asteptati un pic…udmr ul nu se radicalizeaza,este un partid ardelenesc,si incearca sa protejeze ardelenii,romani maghiari,ca ne jupuiesc de ani de zile,ca bucurestiul sa traiasca bine,ca oamenii de aici,chiar lucreaza pentru tara asta.

 11. Dac Bulibas a spus: 05 noiembrie 2016, ora 12:44

  @Babacule !, unde am promovat eu ura de rasa ?. Eu sunt un echidistant care spune lucrurile pe nume chiar daca pe unii deranjeaza. Aceste servicii sectrete romanesti cu care te mandresti si pui sperante in ele nu au fost capabile sa opreasca nici jaful de lemne din padurile romanesti pe anul acesta de pe o suprafata cat Bucurestiul ! care a disparut pur si simplu ca magarul in ceata fara acte, fara nimic.

 12. Dac Bulibas a spus: 05 noiembrie 2016, ora 12:44

  @Babacule !, unde am promovat eu ura de rasa ?. Eu sunt un echidistant care spune lucrurile pe nume chiar daca pe unii deranjeaza. Aceste servicii sectrete romanesti cu care te mandresti si pui sperante in ele nu au fost capabile sa opreasca nici jaful de lemne din padurile romanesti pe anul acesta de pe o suprafata cat Bucurestiul ! care a disparut pur si simplu ca magarul in ceata fara acte, fara nimic.

 13. Babacu a spus: 04 noiembrie 2016, ora 11:25

  Noi, oamenii obisnuiti trebuie sa fim vigilenti si speram ca serviciile secrete romanesti stiu ce se intimpla si vor impiedica astfel de actiuni. Sint convins ca au competenta, patriotismul si capacitatea necesara, i-au pus la punct si pe spionii de la Mossad (cazul Black Cube), iar Mossad-ul este printre cele mai puternice servicii secrete din lume.

 14. Babacu a spus: 04 noiembrie 2016, ora 09:59

  @Dac Bulibas: ai citit ultima stire? KGB-ul rusesc (sau FSB, cum ii spune acum) actioneaza in Romania si racoleaza cetateni romani de nationalitate maghiara cu scopul de crea probleme Romaniei „din interior”! Iar asta n-au spus-o romanii, au spus-o britanicii!
  Acum pricep eu de ce promovezi tu ura de rasa si de ce insisti tu pentru „radicalizarea” UDMR!

 15. Emil a spus: 04 noiembrie 2016, ora 08:02

  De ce nu analizati ce face UDMR la Satul Mare? de cind
  C. Judetean si primarie sint condusa de unguri.???

 16. Dac Bulibas a spus: 03 noiembrie 2016, ora 21:46

  @Babacule !, democratia e cam departe de matale. Mai bine ai trece la servicii secrete romanesti de pupare a moastelor lui „Gigel” competent si patriot…..

 17. Babacu a spus: 03 noiembrie 2016, ora 12:28

  @Dac Bulibas: asa baieti, pieriti pe limba voastra! Radicalizarea UDMR ar fi motivul perfect pentru autoritatile romane sa izoleze complet aceasta organizatie (care inca nu se stie daca este civica sau politica, pacaleste pe toata lumea). De fapt eu nu cred ca UDMR este „moderata”, cred ca e la fel de extremista ca PCM sau alte formatiuni maghiare. Nu exista formatiune maghiara moderata, toti sint extremisti, iar UDMR-ul exista pentru ca politrucii romani sint prea slabi si prea incompetenti.
  Cu totul altfel sta treaba la serviciile secrete romanesti, acolo exista oameni competenti si patrioti, gata oricind sa puna cu botul pe labe formatiunile extremiste. UDMR va ajunge ca PCM, cu care nimeni nu discuta (doar UDMR-ul ii baga in seama).

 18. Dac Bulibas a spus: 03 noiembrie 2016, ora 10:35

  Cine a inlaturat drepelele secuiesti de pe cladirile primariilor construite de inaintasii maghiarilor din Transilvania ?, nu USL -ul (PSD+PNL+PC) dupa alegerile din 2012 ?. De ce ar face UDMRaiul alianta cu acestia ?. UDMRaiului i-a ramas o singura sansa si anume, sa se radicalizeze !. Nu mai are de ce sa-si tina spatele pt. partidele romanesti si pt. Romania !. Oricum, ceea ce a obtinut pt. maghiarime nu a fost si nu este respectat din partea romana !!!.

 19. Eugen a spus: 02 noiembrie 2016, ora 23:45

  PSD este un partid PENAL dar in privinta udmr are dreptate sa nu s-alieze cu extremisti, sovini, antiromanesc etc.

 20. Marius a spus: 02 noiembrie 2016, ora 23:42

  LA CE FOLOSESTE UN PARTID CA UDMR?…..DE CE NU SE INSCRIU MAGHIARII IN PARTIDELE LEGALE CARE EXISTA… ASTA TREBUIA SA FIE INTREBAREA.
  UDMR SA FIE ONG, ASA CUM ESTE INREGISTRATA LA TRIBUNAL

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.