PSD Satu Mare anunţă deschiderea spre orice alianţă electorală | Informaţia Zilei

PSD Satu Mare anunţă deschiderea spre orice alianţă electorală

Scris de Mihai Sălceanu, 29 iulie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ionut Onet

Ionut Onet

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, 29 iulie, Ionuţ Oneţ – preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Satu Mare a anunţat principalii candidaţi la alegerile locale.

Astfel, la preşedinţia Consiliului Judeţean va candida Ionuţ Oneţ iar la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica – fost primar în perioada 2012 – 2016.

Totodată, preşedintele PSD Satu Mare a anunţat că partidul este deschis la orice fel de alianţe cu toate partidele politice.

Listele pentru Consiliul Judeţean sau Consiliul Municipal Satu Mare nu au fost încă întocmite, dar locul 2 la Consiliul Judeţean este rezervat pentru Diaspora, a mai anunţat Ionuţ Oneţ

Abonează-te acum Online!
 1. adi a spus: 01 august 2020, ora 16:40

  Acest partid infect trebuie DESFINTAT iar membrii inchisi pe viata

 2. tractorist a spus: 29 iulie 2020, ora 17:48

  Rasul Lumii! PSD cu orice alianta, si coica candidat. Un pic de bun simt lipseste acestui partid fara program , fara conceptie, singurul interes sa ajunga la putere pentru a fura si mai mult. udmr este un partid subordonat fideSSz din ungaria,singura solutie ar fi Forumul German.

 3. Babacu a spus: 29 iulie 2020, ora 16:39

  De astia trebuie sa fugi ca de dracu’. Eu unul n-as face niciodata alianta cu neo-comunistii.
  Vor candida si pesedistii si liberalii si useristii si pro-romanii, vor pierde toti pentru ca va cistiga spiritul de turma al votantilor lui Gabika. E greu de crezut ca toate aceste partide romanesti vor avea candidat unic, eu nu vad nici unul cu adevarat serios.
  Ar mai fi o posibilitate, ca Forumul German sa aiba candidat propriu serios (adica sa nu fi fost in trecut pe listele UDMR) si romanii sa voteze candidatul FDG.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517