22.10.2019 00.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: 05.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Mihaela Grigorean. 06.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș.Titlul Emisiuni: 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Ionuț Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 10.50 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitați: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Viorica Dăncilă candidat la prezidențiale. (reluare) 14.00 Dezbatere electorală cu Stela Cădar, invitați: Radu Roca, Adrian Albu, Narcis Micle, Nagy Szabolc. Titlul emisiunii: Care este poziția USR față de guvernul Orban? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Problematica mediului văzută de un important oficial. 16.45 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Maria Carmen Sas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii și sănătatea mintală. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Protopopiatul Ortodox Oaș dă startul taberelor de vară pentru copii și tineri

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

27 de mici creștini din satele Țării Oașului au participat la tabăra „Credință și Identitate”

În perioada 30 iunie – 3 iulie, 27 de copii au participat la Tabăra tinerilor creștini ortodocși “Credință și Identitate”. Tabăra s-a desfășurat la Schitul “Sfântul Arhidiacon :tefan” de la Luna :es, fiind organizată de Cercul pastoral II din Protopopiatul Oaș, cu binecuvântarea Preasfințitului părinte Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului.

În cadrul taberei au participat copii din parohiile Aliceni, Bixad, Bixad-Trip, Boinești, Cămărzana, Lechința și Târșolț. Pentru mare parte dintre copii tabăra a fost o premieră, o experiență unică ce le-a oferit posibilitatea să participe la numeroase activități (cateheze, jocuri, ateliere, drumeții etc.), să socializeze și în mod cert să lege prietenii.

Activitățile s-au derulat sub coordonarea pr. Ciprian Supuran în colaborare cu preoții Petru Costin, Dan Coroian, Horațiu Surani, prin Biroul de Catehizare a Tineretului din Protopopiatul Ortodox Oaș. La buna reușită a taberei au avut un aport important și voluntarii:

Anca Supuran, Denisa Talpoș, Daniel Costin și Mihaela Chencian.
În mod cert copiii s-au bucurat de fiecare moment petrecut în cadrul taberei, de rugăciune, de povețele preoților și în egală măsură de drumețiile făcute într-un peisaj de poveste, de locurile noi și oamenii pe care au avut ocazia să-i întâlnească. Cu toții au primit la plecare o diplomă de participare care să le reamintească de toate aceste experiențe unice.

O altă tabără creștină, „Hristos în mijlocul nostru!” a debutat luni, 8 iulie, și se desfășoară până la data de 14 iulie. Evenimentul a ajuns la cea de-a VII-a ediție și este organizat de Asociația Tinerilor Ortodocși și Protopopiatul Ortodox Oaș. Așa cum am aflat de la părintele protopop Marcel Malanca, tabăra se bucură de la an la an de un interes tot mai mare din partea copiilor și tinerilor preocupați de tot ce este bun și folositor vieții lor.

Despre activitățile pe care le derulează în această perioadă Protopopiatul Ortodox Oaș, cu specială referire la cele dedicate tinerilor, veți putea afla mai multe în cadrul unei emisiuni “Taina Credinței” realizate cu părintele protopop de Oaș, Marcel Malanca, difuzată duminică, 14 iulie, de la ora 10:30, la Informația TV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.