00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Protopopiatul Ortodox Oaş dă startul taberelor de vară pentru copii şi tineri

Scris de Mihaela Ghiţă, 12 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

27 de mici creştini din satele Ţării Oaşului au participat la tabăra „Credinţă şi Identitate”

În perioada 30 iunie – 3 iulie, 27 de copii au participat la Tabăra tinerilor creştini ortodocşi “Credinţă şi Identitate”. Tabăra s-a desfăşurat la Schitul “Sfântul Arhidiacon :tefan” de la Luna :es, fiind organizată de Cercul pastoral II din Protopopiatul Oaş, cu binecuvântarea Preasfinţitului părinte Iustin, episcopul Maramureşului şi Sătmarului.

În cadrul taberei au participat copii din parohiile Aliceni, Bixad, Bixad-Trip, Boineşti, Cămărzana, Lechinţa şi Târşolţ. Pentru mare parte dintre copii tabăra a fost o premieră, o experienţă unică ce le-a oferit posibilitatea să participe la numeroase activităţi (cateheze, jocuri, ateliere, drumeţii etc.), să socializeze şi în mod cert să lege prietenii.

Activităţile s-au derulat sub coordonarea pr. Ciprian Supuran în colaborare cu preoţii Petru Costin, Dan Coroian, Horaţiu Surani, prin Biroul de Catehizare a Tineretului din Protopopiatul Ortodox Oaş. La buna reuşită a taberei au avut un aport important şi voluntarii:

Anca Supuran, Denisa Talpoş, Daniel Costin şi Mihaela Chencian.
În mod cert copiii s-au bucurat de fiecare moment petrecut în cadrul taberei, de rugăciune, de poveţele preoţilor şi în egală măsură de drumeţiile făcute într-un peisaj de poveste, de locurile noi şi oamenii pe care au avut ocazia să-i întâlnească. Cu toţii au primit la plecare o diplomă de participare care să le reamintească de toate aceste experienţe unice.

O altă tabără creştină, „Hristos în mijlocul nostru!” a debutat luni, 8 iulie, şi se desfăşoară până la data de 14 iulie. Evenimentul a ajuns la cea de-a VII-a ediţie şi este organizat de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi şi Protopopiatul Ortodox Oaş. Aşa cum am aflat de la părintele protopop Marcel Malanca, tabăra se bucură de la an la an de un interes tot mai mare din partea copiilor şi tinerilor preocupaţi de tot ce este bun şi folositor vieţii lor.

Despre activităţile pe care le derulează în această perioadă Protopopiatul Ortodox Oaş, cu specială referire la cele dedicate tinerilor, veţi putea afla mai multe în cadrul unei emisiuni “Taina Credinţei” realizate cu părintele protopop de Oaş, Marcel Malanca, difuzată duminică, 14 iulie, de la ora 10:30, la Informaţia TV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.