Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Proteste în Piaţa Victoriei şi la Cotroceni, duminică seara

Scris de Mioara Maxim, 20 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Protestele antiguvernamentale au continuat, duminică seara, în Piaţa Victoriei din Capitală, fiind prezente peste o mie de persoane. Şi în faţa Palatului Cotroceni au continuat manifestaţiile, fiind prezenţi peste o sută de protestatari.

 

În ciuda vremii nefavorabile, oamenii s-au strâns din nou în faţa Piaţa Victoriei din Capitală pentru a continua protestele antiguvernamentale, începute după ce a fost adoptată ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale. Chiar dacă ordonanţa a fost abrogată, protestele continuă de mai bine de două săptămâni.

„Nici ploaia, nici ameninţările cu amenda, nici legile lor de care se folosesc ca să ne fure pe noi nu mă sperie! Am ieşit în fiecare seară, voi ieşi până când acest Guvern va pica. Aşa cum au dat cele două ordonanţe, aşa vor mai da şi altele. Vor să ia gratuitatea studenţilor, să reducă beneficiile pe care le-au acordat sub formă de mită electorală. Un astfel de Guvern mincinos şi perfid nu se poate să conducă în continuare Româania”, spune un tânăr protestatar.

„Ne-am echipat cu umbrele, pelerine, haine groase şi am venit să apărăm democraţia, pentru că nu contează vremea, fie soare, fie ploaie sau ninsoare, trebuie să ieşim şi să arătam acestor politicieni că hoţia şi corupţia nu mai sunt valorile care să caracterizeze acest popor. Au retras ordonanţele, foarte bine, acum să se retraga şi ei, pentru că ei sunt cei care au vrut să dezincrimineze hoţia şi corupţia, iar asta nu poate”, susţine o tânără care a venit la protest alături de familie.
Şi în faţa Palatului Cotroceni peste o sută de oameni au protestat, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, notează Mediafax.

 

 

Peste 3.000 de protestatari la Cluj

 

Peste 3.000 de persoane au protestat, duminică seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, solicitând demisia premierului Sorin Grindeanu şi a şefilor celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea. La Timişoara s-au aflat în stradă circa 500 de protestatari.

La protestul de la Cluj-Napoca este prezent şi deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, care a declarat că a ieşit în Piaţa Unirii din disperare faţă de situaţia din sistemul de sănătate din România.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.