Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 02.30 Sport - meci de fotbal. 04.00 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 04.45 Cultură – serata de poezii. 05.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Szekely Tibor . Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Valorificarea pădurii şi refacerea ei. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiunii: Postul psihologic. 10.00 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Laurenţiu Costin,Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul Mare: abnegaţie sau bucuria sufletului?. 11.00 Dacia 1300 –o maşină care se încăpăţânează să reziste pe drumurile pline de gropi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Aurelia Fedorca, Adrian Cozma, Vasile Ciocan. Titlul emisiunii: Proteste la Palatul Cotroceni. De ce protestează oamenii? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 14.30 Teleshopping 14.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 16.00 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă. 16.50 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone folclorice – Adrian Tripon. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Protest în Piaţa Victoriei. Oamenii au scandat împotriva ministrului Justiţiei

Scris de Mioara Maxim, 23 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zeci de oameni s-au strâns în duminică seară în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Protestatarii au desfăşurat un tricolor lung de câţiva metri şi scandează atât împotriva ministrului Justiţiei cât şi a întregului Guvern, scrie dcnews.ro.

Protestatarii au fost îndemnaţi pe Facebook să iasă în stradă.

„Luptam pentru o justitie independenta de orice imixtiune in actul de judecata. Politica nu are ce cauta in justitie. Nu are! Suntem impotriva masurilor impuse de Tudorel Toader pentru ca, scopul final este controlul justitiei prim comanda politica. Ne-am saturat de derbedei in fruntea tării, de stârpituri, de tâlhari, de şmenari politici. Înţelegeti necesitatea schimbãrii?,” se arată în anunţul postat de Vocea Străzii pe Facebook.

 

După aproape 2 ore, în jurul orei 23.00, protestatarii au încheiat manifestaţia.

În jur de 50 de persoane se mai aflau la 22.30 la protestul din Piaţa Victoriei. Cu steagul României în mâini, oamenii fluieră, scandează şi bat tobele.

„PSD, ciuma roşie!”, „Justiţie nu corupţie”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau „Marş afară, trădător de ţară” sunt câteva din sloganurile scandate de protestatari.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 octombrie 2017, ora 09:36

    Acesti protestatari „# REZIST ” prosti si inconstienti sunt manipulati. Habar nu au (nu vor sa citeasca si/sau sa inteleaga ) de modificarile introduse de Toader. Tudorel Toader este un ministru bun chiar cel mai bun si productiv dintre toti ministri de pana acum si face lucruri bune in Justitie. Cum protestul a fost unul neorganizat (spontan, fara aprobari) intr-un stat de drept organele de ordine ar fi trebuit sa intervina si sa ia masuri impotriva protestatarilor certati cu legea !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.