Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Protest în Piaţa Victoriei. Oamenii au scandat împotriva ministrului Justiţiei

Scris de Mioara Maxim, 23 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zeci de oameni s-au strâns în duminică seară în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Protestatarii au desfăşurat un tricolor lung de câţiva metri şi scandează atât împotriva ministrului Justiţiei cât şi a întregului Guvern, scrie dcnews.ro.

Protestatarii au fost îndemnaţi pe Facebook să iasă în stradă.

„Luptam pentru o justitie independenta de orice imixtiune in actul de judecata. Politica nu are ce cauta in justitie. Nu are! Suntem impotriva masurilor impuse de Tudorel Toader pentru ca, scopul final este controlul justitiei prim comanda politica. Ne-am saturat de derbedei in fruntea tării, de stârpituri, de tâlhari, de şmenari politici. Înţelegeti necesitatea schimbãrii?,” se arată în anunţul postat de Vocea Străzii pe Facebook.

 

După aproape 2 ore, în jurul orei 23.00, protestatarii au încheiat manifestaţia.

În jur de 50 de persoane se mai aflau la 22.30 la protestul din Piaţa Victoriei. Cu steagul României în mâini, oamenii fluieră, scandează şi bat tobele.

„PSD, ciuma roşie!”, „Justiţie nu corupţie”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau „Marş afară, trădător de ţară” sunt câteva din sloganurile scandate de protestatari.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. Dac Bulibas a spus: 23 octombrie 2017, ora 09:36

    Acesti protestatari „# REZIST ” prosti si inconstienti sunt manipulati. Habar nu au (nu vor sa citeasca si/sau sa inteleaga ) de modificarile introduse de Toader. Tudorel Toader este un ministru bun chiar cel mai bun si productiv dintre toti ministri de pana acum si face lucruri bune in Justitie. Cum protestul a fost unul neorganizat (spontan, fara aprobari) intr-un stat de drept organele de ordine ar fi trebuit sa intervina si sa ia masuri impotriva protestatarilor certati cu legea !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.