00.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Trăim cea de a IV-a revoluţie industrială? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Emil Şuhani, Ştefan Ressler. Titlul emisiunii: Scandal în parlamentul României (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 03.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 04.00 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Trăim cea de a IV-a revoluţie industrială? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Claudiu Ţinca, Emil Şuhani, Ştefan Ressler. Titlul emisiunii: Scandal în parlamentul României (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 14.10 Teleshopping 14.30 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ghiţă Blidar. 16.50 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 17.30 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Talk Show, cu Carol Erdos 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Protest în Piaţa Victoriei. Oamenii au scandat împotriva ministrului Justiţiei

Scris de Mioara Maxim, 23 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zeci de oameni s-au strâns în duminică seară în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Protestatarii au desfăşurat un tricolor lung de câţiva metri şi scandează atât împotriva ministrului Justiţiei cât şi a întregului Guvern, scrie dcnews.ro.

Protestatarii au fost îndemnaţi pe Facebook să iasă în stradă.

„Luptam pentru o justitie independenta de orice imixtiune in actul de judecata. Politica nu are ce cauta in justitie. Nu are! Suntem impotriva masurilor impuse de Tudorel Toader pentru ca, scopul final este controlul justitiei prim comanda politica. Ne-am saturat de derbedei in fruntea tării, de stârpituri, de tâlhari, de şmenari politici. Înţelegeti necesitatea schimbãrii?,” se arată în anunţul postat de Vocea Străzii pe Facebook.

 

După aproape 2 ore, în jurul orei 23.00, protestatarii au încheiat manifestaţia.

În jur de 50 de persoane se mai aflau la 22.30 la protestul din Piaţa Victoriei. Cu steagul României în mâini, oamenii fluieră, scandează şi bat tobele.

„PSD, ciuma roşie!”, „Justiţie nu corupţie”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau „Marş afară, trădător de ţară” sunt câteva din sloganurile scandate de protestatari.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 octombrie 2017, ora 09:36

    Acesti protestatari „# REZIST ” prosti si inconstienti sunt manipulati. Habar nu au (nu vor sa citeasca si/sau sa inteleaga ) de modificarile introduse de Toader. Tudorel Toader este un ministru bun chiar cel mai bun si productiv dintre toti ministri de pana acum si face lucruri bune in Justitie. Cum protestul a fost unul neorganizat (spontan, fara aprobari) intr-un stat de drept organele de ordine ar fi trebuit sa intervina si sa ia masuri impotriva protestatarilor certati cu legea !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.